22.12.

Mikko Hiltunen jatkaa MP:ssä

Mikko Hiltunen. (Kuva: Niko Takala)

MP:n päävalmentaja Janne Wilkman on joulunalustunnelmissa hyvillään. Aina itsensä täysillä likoon laittava Mikko Hiltunen, 25, on tehnyt vuoden jatkosopimuksen ”Sinisten” kanssa. Tällä hetkellä MP:llä on kolmetoista pelaajasopimusta.

Jyväskylästä kotoisin oleva Hiltunen aloittaa nyt neljännen kautensa MP:n riveissä. Keskikentän keskustassa useimmin pelannut Mikko lähtee innokkain ja odottavin mielin uuteen kauteen.
– Viime kausi oli henkisesti vaikea minulle ja koko porukalle. Nyt on katseet käännetty uuteen kauteen valmistautumiseen.
– Tuleva kausi on varmasti erittäin mielenkiintoinen. Lohkossa ei varmasti ole yhtään peliä, jossa pääsisimme helpolla. On MP:n lisäksi monta erittäin kovaa joukkuetta, joilla on selkeät tavoitteet lohkovoitosta.

Päävalmentaja Wilkmanin mielestä Mikon sopimus on tärkeä osa palapelissämme. Hän soveltuu pelaajana erinomaisesti meidän pelitapan ja odotan häneltä isoa panosta tulevalla kaudella.

Pelaajasopimukset 22.12.2017: Ozeias Gracian, Joonas Kimari, Eero Karjalainen, Markus Brusila, Mikko Hiltunen, Mehdi Mohammadi, Elliot Simmons, Sami Kariniitty, Miikka Oinonen, Olli Kilpeläinen, Tomi Janhunen, Tuomas Jerkkola ja Jonne Uronen (mv).

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.