Kamut partioivat Mikkelissä

Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut partioivat yhdessä täysi-ikäisten vapaaehtoisten kanssa uudenvuodenaattona Mikkelin kaduilla ja puistoissa nuorten keskuudessa, huolehtien osaltaan alle 18-vuotiaiden turvallisuudesta.

Uudenvuodenaattona kamut ovat liikenteessä kello 20-02.
Käytännössä kamut auttavat nuoria antamalla ensiapua sitä tarvitseville ja huolehtivat, ettei kukaan jää heitteille. Kamut tarjoavat mahdollisuuden tulla keskustelemaan ja huolehtivat nuoria kotiin ja sairaalaan. Kamupartiolaisilta nuorella on mahdollisuus tulla hakemaan apua joko itselleen tai kaverilleen. Nuorta kuunnellaan ja tuetaan – ei moralisoida.

Nuorisopalvelut järjestävät tarvittaessa koulutusta vapaaehtoisille ennen partiointia.
Vapaaehtoisista on aina pulaa. Katupartioinnista kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa www.po1nt.fi/kamupartio 29.joulukuuta mennessä.