Kampparien P15 maaotteluvauhdissa

Kampparien Aapo Pulkkinen, Marcus Ukkonen ja Lasse Korhonen edustavat P15-ikäisten jääpalloparhaimmistoa koko maassa. (Kuva: Mari Ukkonen) [caption id="attachment_5923" align="alignright" width="213"] Päävalmentaja Lasse Pulkkinen.[/caption]

Mikkelissä 8.-10.12.2017 järjestetylle Training Campille osallistui Kamppareista 11 pelaajaa, 5 valmentajaa ja yksi tuomari.

Jääpallon P15 leiri onnistui mikkeliläisen päävalmentaja Lasse Pulkkisen arvioissa erinomaisesti.
– Saatiin laaja kattaus, 60 innokasta jääpallonuorukaista jalkeille antamaan näyttöjä maaliskuun P15-ikäluokan MM-kisamatkalle.

Leirillä pojat pääsivät Pulkkisen mukaan tutustumaan muiden seurojen pelaajiin ja kolmen päivän aikana paljon jääaikaa treenien ja leiripelien muodossa.

Lopulliseen maajoukkueeseen valitaan 14 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Runkopelaajat alkavat Pulkkisen silmissä erottumaan joukosta. Taistelu viimeisistä kisapaikoista on kova. Kamppareista kisajoukkueeseen valitaan 4-5 pelaajaa.

Kamppareista P15 maajoukkueringissä olivat kenttäpelaajat Aki Manninen, Aapo Pulkkinen, Elmeri Hämäläinen, Marcus Ukkonen sekä maalivahti Lasse Korhonen.

Maajoukkueeseen kuuluminen merkitsee Korhosen, Pulkkisen ja Ukkosen arvioissa Suomen edustamista ja on kunnia-asia niille, jotka valitaan edustustehtäviin.
– Training Campissa oppittiin tuntemaan oman ikäluokan jääpalloilijoita ja vietettiin aikaa yhdessä.

Mitä maajoukkue merkitsee?
– Suomen edustamista, se on kunnia-asia niille, jotka tulevat valituiksi. Tietävät olevansa Suomen kärkikastia jääpallossa omassa ikäluokassa. Olisi hienoa, jos tulisi valituksia, mutta kamppailu paikoista on kova.
– Training Campissa on mukavaa se, kun oppii tuntemaan saman ikäisiä jääpalloilijoita ja saa viettää aikaa yhdessä.

Lisää aiheesta:

4.12.2017 P15 musta alkuturnauksen mestariksi www.kampparit.fi/juniorit/p15-musta-alkuturnauksen-mestariksi

12.11.2017 Kampparien P15 pelaajia maajoukkueleirillä Oulussa www.kampparit.fi/juniorit/kampparien-p15-pelaajia-maajoukkueleirilla-oulussa

10.7.2017 Kauden ensimmäinen P15-maajoukkueleiri pidettiin Mikkelissä www.kampparit.fi/juniorit/kauden-ensimmainen-p15-maajoukkueleiri-pidettiin-mikkelissa

Aapo Pulkkinen
Kalevankankaan koulun 7. luokka, liikuntaluokka