19.12.

Etelä-Savon Työterveys ostamassa Ikioman – aiesopimus allekirjoitettu

Mikkelin kävelykadulla toimivat Etelä-Savon Työterveys ja Ikioma ovat aikeissa liittyä suureksi maakunnalliseksi terveysyritykseksi.

Mikkeliläiset terveysyhtiöt Etelä-Savon Työterveys Oy ja Lääkärikeskus Ikioma Oy neuvottelevat yhdistymisestä. Tavoitteena on luoda Etelä-Savoon vahva terveysalan toimija, joka tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä terveydenhoitopalveluita.

Osana yhteistyön syventämistä osapuolet neuvottelevat omistusjärjestelyistä, jossa Etelä-Savon Työterveys Oy ostaisi määräenemmistön Lääkärikeskus Ikioma Oy:n osakekannasta. Osapuolet ovat allekirjoittaneet tiistaina sopimuksen yhteistyön syventämiseksi.
– Jos yhteistyön tiivistäminen ja mahdollinen osakekauppa toteutuvat, vahvistaa se Etelä-Savon Työterveys Oy:tä toiminnallisesti. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nykyistäkin monipuolisemmin.Tätä kautta on mahdollista vahvistaa eteläsavolaista terveyspalvelutuotantoa myös muualla Etelä-Savossa, toteaa toimitusjohtaja Pirkko Valtola Etelä-Savon Työterveys Oy:stä..

Ikioma säilyy jatkossakin erikoislääkäripainotteisena lääkäri- ja hammaslääkärikeskuksena.
– Asiakkaidemme kannalta on tärkeää, että paikallisuus säilyy ja kehittyy. Voimiemme yhdistäminen takaa asiakkaillemme vahvan työterveys- ja erikoislääkäriosaamisen sekä nopeat konsultaatiot. Meille syntyy mahdollisuus laajentua Pieksämäelle ja Savonlinnaan, mihin eivät omat rahkeet olisi yksin riittäneet, Ikioman toimitusjohtaja ja perustajajäsen Hannu Paajanen toteaa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.