28.12.

Ekmarkin kolmoset pelaavat Pallo-Kissoissa

Miika, Sami ja Tommi Ekmark.

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Ekmarkin kolmosista Tommi sekä Sami jo aikaisemmin sopimuksen tehneen Miikan seuraksi. Näin Pallo-Kissojen riveissä tulevalla kaudella nähdään tällä sarjatasolla ainutlaatuinen tilanne, kun identtiset kolmoset pelaavat kaikki samassa joukkueessa.

Päättyneellä kaudella Tommi Ekmark pelasi Kakkosessa MiPK:n paidassa 16 / 22 ottelua onnistuen maalinteossa neljä kertaa. Keskuspuolustajana useimmiten pelannut Tommi esiintyi edukseen kauden aikana myös kärkipelaajan roolissa. Sami Ekmark pelasi kaudella 2017 Kakkosessa MP:n miehistössä 21 / 22 ottelua, joissa hän viimeisteli kaksi maalia. Sami esiintyi Kissojen riveissä jo kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa joulukuun alkupuolella. Hän on edustanut Kissoja jo aiemminkin urallaan kauden 2014 Kolmosessa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.