Alpo Kaartisella käynnistyy jo 18. kausi bändyliigassa

Alpo Kaartinen palaa jääpallon pariin. Hänskissä hän toivoisi tulevina vuosina päättävänsä pitkän pelaajauransa Kamppareiden mestaruusjuhlissa. (kuva: Antero Heikkinen).

Salibandyliigan keskikastiin lukeutuva Mikkelin Kampparit saa mieluisen vahvistuksen loppukaudeksi ja samalla sopimuksella ensi kaudeksi. Libero Alpo Kaartinen, 35, palaa tositoimiin perjantai-illan ottelussa, jossa Kampparit kohtaa Jyväskylän JPS:n.
– Lopettaminen kävi mielessä viime kauden jälkeen, koska molemmat nivuset on leikattu ja kroppa tarvitsi huilia. Pienen levon jälkeen paikat alkoivat tuntua taas hyvälle ja treenaaminen on onnistunut ilman kipuja.

Kun polte lajiin ei ole Kaartisen arvoissa hävinnyt mihinkään, niin oli helppo ratkaisu sopia jatkosta.
Kuukauden treenaamisen jälkeen hän palaveerasi päävalmentaja Antero Leväsen kanssa.
– Sovittiin että kuukausi vielä treeniä ja sitten hyppään peleihin mukaan ja pelaan myös kauden 2018-2019.

Parhaiksi hetkiksi
jääpallossa Alpo Kaartinen nimeää mestaruudet Kamppareissa vuosina 2012 ja 2015.
– Etenkin 2012 finaali Hänskissä saa kylmät pintaan, kun katsoo koosteita pelistä.
– Tietysti myös kokemani 5-A maaottelua ovat jääneet hyvinä muistoina mieleen.
Tuleviksi tavoitteiksi jääpallossa Alpo Kaartinen listaa Kamppareiden menestyminen joukkueena.
– Pitkä pelaajaura olisi upea päättää Kamppareiden mestaruuteen Hänskissä.

Antero Heikkinen