MP palkitsi juniorinsa

MP:n futisjunioreiden kauden päätöstapahtuma sai yli tuhat pelaajaa perheenjäsenineen liikkeelle.

Mikkelin Palloilijat (MP) futisjunioreiden kausi 2017 päättyi virallisesti viime viikon perjantaina kauppakeskus Stellassa järjestetyssä kauden päätöstilaisuudessa. Tähtitori täyttyi ainakin tuhannesta tulevaisuuden lupauksesta ja heidän perheenjäsenestään.

MP:n junioritoiminta oli totutun monipuolista kaudella 2017. Kilpailullisessa keskiössä olivat 7-20 -vuotiaiden joukkuetoiminta. Laajan suosion saivat myös MP:n Jaliskoulu, Hippio-naperofutis, Eskari- ja Koulufutistapahtumia sekä Suur-Savon Sähkön Junnuliigan tapahtumia. Kauden aikana MP liikutti futiksen toista tuhatta Mikkelin ja koko seutukunnan lasta ja nuorta.

MP:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Vuorinen sekä Etelä-Savon Liikunta ry:n aluejohtaja, liikuntaneuvos Heino Lipsanen osoittivat kannustavat kiitokset niin pelaajille, valmentajille kuin nuorten pelaajien taustajoukoille.
MP jakoi pienet huomionosoitukset kaikille juniorijoukkueiden pelaajille ja palkitsi parhaat.

Kauden 2017 palkitut: Vuoden nuorisovalmentaja-palkinto: Antti Kuismala, D13-juniorit, Vuoden nappulavalmentaja-palkinto: Mikko Sundberg, E10-juniorit, Kauden puurtaja-palkinto: Jaana ja Robert Heinonen, aktiiviset joukkueenjohtajat, Kauden junioripelaaja-palkinto: Viljami Jurvanen, A-nuoret, Vuoden lupaava pelaaja-palkinto: Aleksi Mutanen, B-nuoret, Marja ja Reino Lemmetyn stipendirahaston palkinnot: Niki Löytty, A-nuoret, Olli Kilpeläinen, B-nuoret, Niko Hytönen, C15-juniorit, Jokke Kangaskorven muistopalkinto Lupaavalle Pelimiehelle: Arttu Loukiainen, C15-juniorit, R. Heikkisen pokaali ahkerin C-14 harjoittelija: Miro Kekkonen, C14-juniorit, R. Heikkisen pokaali ahkerin D-13 harjoittelija: Tomi Hytönen, D13-juniorit, MEK:n reilun pelin pelaaja-palkinto: Mikko Haponen, D12-juniorit, R. Heikkisen joukkueen sielu-palkinto: Petteri Laakso, E11-juniorit, MP:n Juniorijaoksen Huippukaveri-palkinto: Salomon Särkkä, E10-juniorit, S. Ahvenaisen pokaali reilulle kaverille: Niilo Jääskeläinen, F9-juniorit, Kausipalkinto: Koko joukkue, F9-juniorit, Nordean Avainpelaaja-palkinto: Mico Snellman, F8-juniorit, Kausipalkinto:
Koko joukkue, F8-juniorit, Mikkelin hiippakunnan Piispanpytty: Koko joukkue, F7-juniorit Kausipalkinto: Koko joukkue, F7-juniorit, HIPPO-Naperomitalit: Koko joukkue, Naperot