Jani Ruotsalaiselle jälleen ohjastajan titteli

Jani Ruotsalainen palkittiin Etelä-Savon vuoden ohjastajana. Lauri Hyvönen haastatteli. Viivi Pursiainen sai ravinuorten stipendin.

Etelä-Savon vuoden ohjastajana palkittiin jälleen juvalainen Jani Ruotsalainen. Hän on saavuttamassa jo seitsemännen kerran peräkkäin sadan voiton rajan.

Parhaana valmentajana palkittiin Terho Rautiainen (Kangasniemi), poniohjastajana Maria Kiukas (Mikkeli) ja vuoden hevosenhoitajana Johanna Krakau (Mäntyharju).

Ravinuorten kannustusstipendin Antero Heikkisen rahastosta sai Viivi Pursiainen (Juva) ja Etelä-Savon hevosenomistajien stipendit Aino Kairavuori ja Kaisamaria Karlsson.

Nopein lämminverinen oli tamma Ranch Kelly (Mäntyharju) ja Suomenhenen ori Camri (Punkaharju), Monten Suomen mestarina palkittiin Diktaattori (Juva), alueen nopeimpana A-ponina Thorvald (Mikkeli). Paras 3-vuotias oli Delightful Moment (Mäntyharju), 4-vuotias lv: Cooper Hoss (Mikkeli), 4-vuotias sh: Turelius (Mikkeli).