26.10.

Tie toi Brasiliasta Mikkeliin

Tatuointitaiteilija Lucas Enrico Boff on viihtynyt koko elämänsä kuvataiteen parissa. Mikkelissä Nuijamiestenkadulla sijaitseva tatuointiliike on pieni, mutta kotoisa.

Mikkeliin Nuijamiestenkadulle, urheilupuiston kupeeseen on hiljattain avattu uusi tatuointistudio, Trezeoff Tattoo.

Brasiliasta kotoisin oleva tatuointistudion yrittäjä Lucas Enrico Boff uskoo, että Mikkelissä riittää kysyntää vielä yhdelle tatuointialan yritykselle.
-Mikkelissä on tatuointiliikkeitä, mutta tiedän, että hyvällä asiakaspalvelulla ja ensiluokkaisella työnjäljellä saa asiakkaita.

Boff on asunut Suomessa noin kuusi vuotta. Ennen Mikkeliin muuttoaan hän työskenteli hämeenlinnalaisessa tatuointiliikkeessä.
-Tatuointialalle ei ole varsinaista koulutusta, mutta olen oppinut tekemällä ja kuuntelemalla muita alan taiteilijoita.

Mikkelissä kaksi ja puoli vuotta asunut Boff sanoo, että Mikkeliin muutto oli oikea valinta.
-Mikkelissä on hyvä henki, sillä ihmiset ovat iloisia ja avoimia. En ole päivääkään katunut päätöstäni.

Boff kuvailee olevansa synnynnäinen taiteilija. Koko elämänsä kuvataiteen parissa viihtynyt Boff kertoo saaneensa innostuksen tatuointitaiteeseen itse ottamien tatuointiensa johdosta.
-Otin ensin yhden ja sitten muutaman. Isäni ei oikein tykännyt. Valehtelin meneväni piipahtamaan nopeasti kaverilla, mutta kotiin palasin parin tatuoinnin kanssa, hän nauraa.
-Isäni kuitenkin uskoi minuun. Oikeastaan idea tatuoijan ammattiin lähti hänen kehotuksestaan. Hän sanoi, että jos kerta pidät niin paljon tatuoinneista, tekisit niitä työksesi.

Boff kertoo, että rakastaa työssään vapautta ja vaihtelevuutta.
-Jokainen päivä on erilainen. Koskaan ei voi tietää, että mitä tänään tekee.
Hän sanoo, että ei kaipaa suurta menestystä ja valtoimenaan virtaavia rahavirtoja.
-Tavoitteeni on, että minut tunnettaisiin Mikkelissä hyvänä ja ammattimaisena tatuoijana. Muuten tämä pieni studioni riittää minulle mainiosti. Tietysti joskus tulevaisuudessa olisi mukava opettaa toista tatuoijaa ja auttaa häntä etenemään urallaan.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.