Riemun yrittäjä luottaa markkinoihin

Lemmikkitarvike Riemun yrittäjä Maarit Karhu-Teiskonen ja myymäläpäällikkö Mila Häkkinen viimeistelivät viikko sitten torstaina uutta liikettä avajaiskuntoon.

Mikkelissä Yrittäjänkadulla ensi viikolla keskiviikkona avautuvan Lemmikkitarvike Riemun yrittäjä Maarit Karhu-Teiskonen uskoo uudelle lemmikkitarvikeliikkeelle riittävän kysyntää.
-Monipuolinen tarjonta niin palveluissa kuin tuotteissakin ja asiantuntemus ovat meidän vahvuuteemme. Uskon vahvasti siihen, että tämä toimii. Intoa ja osaamista kyllä löytyy.

Lemmikkitarvike Riemusta on saatavilla tuotteiden ja vankan asiantuntemuksen lisäksi myös trimmauspalveluita sekä osteopatiaa koirille. Yrittäjä kertoo, että myös lemmikkien kynsien leikkaus hoidetaan joustavasti aina myymälän ollessa avoinna.
-Panostamme kotimaisiin tuotteisiin ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla. Asiakkaan kannalta on paljon helpompaa, jos kaikki palvelut löytyvät yhden katon alta.

Karhu-Teiskonen kehuu liikkeen sijaintia erinomaiseksi, sillä liike sijaitsee vilkkaan ajoväylän varrella. Hän myös painottaa ison parkkialueen tärkeyttä.
-Isoja ruokasäkkejä ajatellen on hyvä, että auton saa parkkiin aivan oven lähettyville.

Kilpailu nettikauppojen ja muiden lemmikkitarvikeliikkeiden kanssa ei huolestuta yrittäjää. Lemmikkitarvike Riemu avaa myös oman nettikauppansa liikkeen avajaisviikolla.
– Teemme tiivistä yhteistyötä Maria Vuorenmaan kanssa, joka pyörittää Lemmikkitarvike Riemua Lahdessa. Yhteistyö mahdollistaa kattavan valikoimain ja ensiluokkaisen asiantuntemuksen. Uskomme näihin markkinoihin täysillä.
Lemmikkitarvike Riemu on toiminut Lahdessa kolme vuotta. Mikkeli on ensimmäinen kaupunki, johon Riemun toimintaa laajennetaan.

Maarit Karhu-Teiskosella on pitkä kokemus alalta.
-Minulla on yrittäjyys verissä ja lemmikkiala on ollut aina minun juttuni. Pidän verkostoitumista todella tärkeänä kivijalkakaupan toimimisen kannalta. Jos homman hoitaa hyvin, en näe mitään estettä menestyneelle yritykselle, hän summaa.
Lemmikkitarvike Riemun avajaisia vietetään keskiviikkona 1. marraskuuta.
-Tulkaa kaikki kakkukahveille tutustumaan liikkeeseemme. Ottakaa lemmikit mukaan, innokas yrittäjä kehottaa.

Anni Suomela