Kahden kaupan pirteä kauppias

K-Market Lähemäen uusi kauppias Minna Hyyryläinen lupaa, että jatkossa kaupan irtomyyntipisteestä saa aina tuoreita lämpimäisiä.

Mikkelin K-Market Lähemäen kauppiaana hiljattain aloittaneella Minna Hyyryläisellä riittää työsarkaa, sillä hän luotsaa jo ennestään K-Market Kaukolaa. Kauppiaana 11 vuotta työskennellyt Hyyryläinen aloitti kauppiasuransa Anttolassa K-Extra Luonterissa. Kaukolaan hän siirtyi vuonna 2011.

Kahden kaupan yhtäaikaista luotsaamista Hyyryläinen ei koe ongelmaksi, vaan tarttuu reippain mielin uusiin haasteisiin.
-Työtä tietysti riittää, mutta minulla on sekä Lähemäellä että Kaukolassa osaava ja kokenut henkilökunta, joka helpottaa omaa työtaakkaani. Molempien kauppojen henkilökunta on ollut innoissaan uusista tuulista ja mahdollisuuksista. Kaikilla on erittäin positiivinen ja iloinen asenne.

Hyyryläinen aikoo panostaa uudessa kaupassaan erityisesti valikoimaan. Uudistuksia on tullut muun muassa irtomyyntipisteeseen.
-Saimme tällä viikolla oman paistouunin, joten paistamme joka päivä tuoreita lämpimäisiä. Aioimme pitää kaupassa jatkossakin hyvän valikoiman perustuotteissa. Uudistamme valikoimaa asiakkaiden toiveiden ja madollisuuksien mukaan.
K-Market Lähemäen tarjontaan tullaan myös lisäämään entistä enemmän paikallisia tuotteita.
– Paikallisuus on tärkeää, ja sitä aioimme kehittää kysynnän ja kannattavuuden mukaan. Tietysti täytyy muistaa, että kyseessä on pieni kauppa, joten kaikki ei ole mahdollista tilan puutteen vuoksi. Pyrin kuitenkin siihen, että kysyntä ja tarjonta kohtaisivat mahdollisimman hyvin.

Nykyinen K-Market Lähemäki muuttui Siwasta K-Marketiksi noin puoli vuotta sitten. Kaikki entiset työntekijät ovat siirtyneet vanhoina työntekijöinä Hyyryläisen palvelukseen.
Yksi vanhoista työntekijöistä on seitsemän vuotta Siwa-ketjun alaisena työskennellyt Taru Roponen. Hän kertoo, että tunnelmat muutoksesta ovat pelkästään positiiviset.
-Työnteko on rennompaa ja työilmapiiri on nyt todella hyvä. Ei mitään valitettavaa, hän hymyilee.

Hyyryläinen kertoo, että kauppaan on tehty parin viikon ajan pientä remonttia ja hyllymuutoksia.
-Tällä hetkellä kauppa on erittäin valoisa, siisti ja viihtyisä. Tästä on mukava jatkaa kaupan ja palvelun kehittämistä. Kaupassamme toimii myös noutoposti sekä matkahuolto.

K-Market Lähemäen avajaisia vietetään huomenna perjantaina 13. lokakuuta kello 10–18.
-Lämpimästi tervetuloa kakkukahveille sekä vanhat että uudet asiakkaamme, Hyyryläinen toivottaa.

Anni Suomela