14.09.

Kylki kyljessä kohti finaalia

Fitnessmalli -tittelistä kisaava Nina Väisänen valmistautuu finaaliin yhdessä 5-vuotiaan Noa-poikansa kanssa. (kuva: Tommi Kirvesniemi)

Fitnessmalli-2017 tittelistä kisaavalla mikkeliläisellä Nina Väisäsellä, 33, on edessään viimeinen rutistus ennen lokakuun loppupuolella käytävää finaalia.

Kisan kärkikymmenikköön 442 hakijan joukosta valittu Väisänen kertoo liki puolen vuoden kisataipaleen olleen työläs, mutta palkitseva.

-Tänä vuonna Fitnessmalli-kisa oli siinä mielessä erilainen, että kisassa panostettiin ulkonäköseikkojen sijaan enemmän sosiaalisen median ja viestinnän taitoihin. Kirjoitamme kukin omia blogejamme ja päivitämme treeneistä ja arkipäivän asioista aktiivisesti someen.

Vauhtia Väisänen kisavalmisteluihin tuo myös 5-vuotias poika.
-Noa yksi suurimmista tsemppareistan ja teemme myös suurimman osan treeneistä yhdessä. On onni, että minulla on näin reipas poika.

Finaali käydään Helsingissä I love me –messuilla 20.-22. lokakuuta. Äiti-ihmiseksi ylpeydellä tunnustautuva Väisänen kertoo, että äidin ja pojan yhteinen kisamatka tulee näkymään myös finaaliviikonloppuna messulavalla.

-Me menemme lavalle yhdessä Noan kanssa. Olemme suunnitelleet koreografian, ja taustalla soi meidän yhteinen biisimme. Jää nähtäväksi, että kuinka suoriudun lavalta itkemättä, Väisänen nauraa.

Nina Väisäsen kisan kulkua voi seurata fitnessmalli.fi –sivustolta Nina Carita –blogista www.fitnessmalli.fi/ninacarita.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.