Jukurit lupaa taistella voiton Sportista

Jukurien Samuli Piipponen ja Ville Hyvärinen lupaavat Vaasan Sportille hikistä iltaa lauantaille.

Jääkiekon SM-liigasta on huomisillan pelin tauottua pelattu 20 prosenttia runkosarjan otteluista.

Luottava pakkipari Samuli PiipponenVille Hyvärinen myöntää, että kauden alku on ollut odotettua vaikeampi.
– Vaikka tiistaina jäätiin pisteittä KalPan kohtaamisessa Kuopiossa, ollaan selkeästi menossa parempaan suuntaan.
Ajatus kiekosta on Hyvärisen ja Piipposen arvoissa kohdannut heidän mielestään erinomaisesti. He kokevat jäällä omaksi vahvuudeksi hyvän keskinäisen kemian.
– Keskinäinen kommunikaatio on hyvällä tasolla. Puhumme aika paljon eri tilanteissa jäällä, aitiossa ja pelin jälkeen.

Keskeistä Hyvärisen ja Piipposen mielestä on oman maalin puhtaana pitäminen.
– Tärkeää on ettei omassa päässä soi. Jos saadaan hyökkäysten tukena jotain aikaiseksi, se on kaikki plussaa.
Vastustajan kunnioittaminen on isossa arvossa kummankin pakin arvomaailmassa.
– 0-toleranssia kannatetaan.

Lauantain vastustajalle Vaasan Sportille Hyvärinen ja Piipponen lupaavat hikistä iltaa.
– Kotivoitto on meininki taistella.

Antero Heikkinen