Mikkeli valitsi Kaupunkilehden

Mikkelin kaupungin ilmoitukset on seuraavat neljä vuotta luettavissa Mikkelin Kaupunkilehdestä.

Mikkelin kaupungin viralliset lehti-ilmoitukset julkaistaan valtuustokautena 2017- 2021 Mikkelin Kaupunkilehdessä. Kaupunginhallitus päätti asiasta yksimielisesti maanantaina.

Päättyneellä valtuustokaudella kunnalliset lehti-ilmoitukset on julkaistu Mikkelin Kaupunkilehden lisäksi myös sanomalehti Länsi-Savossa.

Päätöstä varten Mikkelin kaupungin hankintapalvelut kilpailutti Mikkelissä ilmestyvät lehdet. Tarjouspyynnössä edellytettiin, että lehti ilmestyy vähintään kerran viikossa, painosmäärä on vähintään 28 000 kappaletta ja jakelualue kattaa 80 prosenttia Mikkelistä. Lisäksi lehden tulee kuulua Sanomalehtien liittoon.

Määräaikaan mennessä tarjouksia tuli kaksi, Kaakon Viestinnältä ja Mikkelin Kaupunkilehdeltä. Kumpikin tarjous täytti yleiset kriteerit. Valituksi tuli edullisemman tarjouksen tehnyt Mikkelin Kaupunkilehti.

Uudistuneen kuntalain mukaan kaupungin ilmoitukset on julkaistava julkisessa tietoverkossa. Kaupunginhallitus päätti, että kuntalaisten tasapuolisen tiedonsaannin varmistamiseksi ilmoitukset julkaistaan lisäksi yhdessä alueella ilmestyvässä lehdessä.

Kunnan ilmoitukset ovat yleensä kuulutuksia kokouksista, pöytäkirjojen nähtävänä pitämisestä ja vaaleista sekä kaavoitusta koskevia tiedoksiantoja.