10.08.

Kolumni: Leikkikenttätesti

”Torin leikkikentällä on yllättävän vähän välineitä, ja nekin ovat testityhmän näkökulmasta pelottavan suuria.”

Arvoisa lukija, tämän kirjoituksen myötä ryhdymme tarjoamaan arvokasta hyötytietoa. Ensimmäisenä testauskohteena ovat Mikkelin keskustan leikkikentät.
Testausryhmän kokoonpano ja keski-ikä oli ihanteellinen, koska siihen kuuluivat Aaro, 1, ja pappa, 62. Joskus mummikin oli mukana, joten tasa-arvopykäläkin täyttyi hienosti.

Sanomattakin on selvää, että ehdotonta asiantuntemusta ja auktoriteettia edusti ryhmän nuorin jäsen. Hänen lahjomattomat ja välillä taipumattomatkin näkemyksensä tulivat tarpeen tullen kaunistelematta esiin.
Sitäkin useammin leikkivälineet saivat kiitosta jopa tunteja jatkuneen keinumisen ja liukumisen muodossa.

Aloitimme sataman leikkikentästä, jonka välineet paikalliset Lionsklubit ovat hyvää hyvyyttään lahjoittaneet. Se oli yksi testin parhaista.
Kiitämme pehmustettua alustaa, monipuolista, runsasta ja hyväkuntoista välineistöä sekä vilkasta ja hyvähenkistä seuraa.

Tuomiokirkon kupeella sijaitsevaa leikkikenttää kiitämme läheisyydestä, sillä sinne on mummilasta vain sata metriä. Hiekkapohjainen kenttä on vähän vanhanaikainen, mutta paljon pisteitä tuo söpö, puinen norppaveistos, jonka päällä on hyvä könytä.
Torin leikkikentällä on yllättävän vähän välineitä, ja nekin ovat testityhmän näkökulmasta pelottavan suuria. Testausryhmä katsoo yksimielisesti, että Suomen hienoin tori ansaitsee runsaamman leikkipaikan – lääniähän kyllä on.

Koko testin voittajaksi nousi Mikkelipuiston viihtyisä leikkikenttä, jossa välineet ovat uusia, niitä on paljon ja ne olivat testiryhmälle passelin kokoisia.
Syvästi tietoisena, että Mikkelissä on vielä muitakin hyviä leikkipaikkoja, jatkamme harjoituksia, jahka aika antaa periksi.
Avaamatta sen enempää testityhmän toimintatapoja, kerron, että kiireitä kyllä riittää. Välillä yllättää nälkä, uni tai kakka housussa. Silloin on pakko ottaa huoltotauko ja mennä mummin luo.

Kirjoittaja on Aaron pappa

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.