Kaupunkilehdet yhteistyöhön

Art director Juha Jukarainen (toinen oik.) mainostoimisto Haajalta viilasi tiistaina Kaupunkilehden verkkopalvelua yhdessä Jukka Rossin (vas.), Anni Suomelan ja Tommi Lempisen kanssa.

Savonmaa ja Mikkelin Kaupunkilehti aloittavat yhteistyön maakunnallisten ilmoittajien palvelemiseksi. Mikkelin ja Savonlinnan talousalueilla ilmestyvien kaupunkilehtien yhteinen jakelumäärä on 57 000 kappaletta joka viikko.

Syyskuun alusta alkava yhteistyö palvelee etenkin yrityksiä, joilla on tarvetta tavoittaa maakunnan asukkaat laajasti ja kustannustehokkaasti.
– Tavoitteena on asiakkaille helppo ja vaivaton asiointi, sanoo myyntipäällikkö Kari Reponen Mikkelin Kaupunkilehdestä.

Kaksi kaupunkilehteä tarjoavat yhdessä ilmoittajille selvästi suurimman mainosvälineen maakunnassa.
– Mikään muu media ei yllä säännöllisesti läheskään yhtä suureen peittoon Etelä-Savossa kuin Savonmaa ja Mikkelin Kaupunkilehti yhdessä, sanoo toimitusjohtaja Ari Luostarinen Savonmaasta.

Mikkelin Kaupunkilehteä jaetaan Postin kautta joka torstai noin 36 000 Mikkelin seudun talouteen. Mikkelissä ja Mäntyharjussa lehti jaetaan jokaiseen kotiin. Juvalla kattavuus on 70 ja Hirvensalmella 80 prosenttia kotitalouksista.

Savonmaa on Savonlinnan seudun aluelehti, joka leviää 21 000 kappaleena Savonlinnaan mukaan lukien Punkaharju, Kerimäki ja Savonranta sekä Sulkavalle ja Enonkoskelle.

Yhteisyöhön kuuluvat myös maakunnalliset liitteet, joiden tuottaminen aloitetaan jo tänä syksynä. Uudet palvelut ovat tarjolla asiakkaille kummankin lehden ilmoitusmyynnissä.

Mikkelin Kaupunkilehti kehittää verkkoa ja myyntiä

Mikkelin Kaupunkilehti kehittää verkkopalveluaan. Uutisseurantaa ja ilmoitusmyyntiä aktivoidaan.
– Uusia markkinapaikkoja otetaan verkkopalvelussa käyttöön heti ensi viikosta alkaen sanoo myyntipäällikkö Kari Reponen.

Näköislehden käyttöä helpotetaan, sillä se sijoitetaan verkkopalvelussa aiempaa näkyvämmälle paikalle. Uutisseurantaa kohennetaan muun muassa lisäämällä palveluun YLE Mikkelin uutiset.
Mikkelin kaupunginvaltuusto valitsi maanantaina Mikkelin Kaupunkilehden virallisten ilmoitustensa ainoaksi ilmoituslehdeksi. Päätös koskee koko nelivuotista valtuustokautta vuoteen 2021. Aiemmin ilmoituslehtenä on ollut Kaupunkilehden rinnalla myös sanomalehti Länsi-Savo.
– Tämä on tietysti meille merkittävä ratkaisu, koska nyt olemme kaupungin ainoa virallinen ilmoitusmedia. Ratkaisu vahvistaa entisestään uskoa Kaupunkilehden tehokkuuteen ilmoitusvälineenä, Reponen sanoo.

Kaupunkilehti etsii kehittyvään joukkoonsa uutta tekijää.
– Ilmoitusmyynnissämme on tilaa aktiiviselle tuloksentekijälle ja verkottujalle.