31.08.

Hyvästi jää, rakas Elena

Anja Mikkola (vas.) luovuttaa kauan luotsaamansa vaateliike Elenan Mervi Mannisen ja Hanne Tiaisen käsiin hyvillä mielin.

Mikkeliläisiä 25 vuotta palvelleen vaateliike Elenan yrittäjä Anja Mikkola lopettaa yrittäjäuransa Mikkelissä.

Kauppakeskus Akselissa sijaitsevan Elenan uusina yrittäjinä jatkavat yli kymmenen vuotta Mikkolan opissa työskennellyt Mervi Manninen ja pitkän kokemuksen kaupanalalta omaava Hanne Tiainen.
-Mervi ja Hanne ovat molemmat kokeneita. Luovutan yrityksen seuraajilleni luottavaisin mielin, sillä tiedän Elenan jäävän osaaviin ja palveluhenkisiin käsiin. Sellaista elämän kiertokulku on, Mikkola hymyilee.

Hän muistelee menneitä vuosikymmeniä ilolla.
-Matkaan on mahtunut niin nousuja kuin laskujakin. Vuosien aikana olen kokenut yritysmaailman haasteet, muuttuvat muodit ja paljon ihania asiakaskohtaamisia.

Perinteikkäällä liikkeellä on omat vakioasiakkaansa.
-Asiakkaita on useammassakin sukupolvessa. Monista asiakkaista on tullut hyviä tuttaviani tai jopa ystäviä. Pientä haikeuttakin on ollut ilmassa, kun olen kertonut muutamille asiakkaille jääväni pois.

Manninen ja Tiainen vakuuttavat, että liikkeestä saa myös jatkossa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.
– Aiomme myös tulevaisuudessa panostaa siihen, että asiakkaat lähtevät liikkeestä hyvillä mielin, tuoreet yrittäjät lupaavat.

He kertovat, että hyvän palvelun lisäksi myös tutut vaatemerkit ja –mallistot säilyvät.
-Lisäämme myös muutamia uusia mallistoja täydentämään valikoimaamme. Ajattomia asukokonaisuuksia ja alusvaatteita aikuisille naisille sekä nuoremmille löytyy meiltä aina, mutta tietysti aiomme pysyä ajanhermoilla. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Anja Mikkola kiittää asiakkaitaan ja työntekijöitään kuluneista vuosista.
-Lämpimät kiitokset kaikille asiakkailleni. Olette tuoneet työhöni valtavasti iloa ja tukea vuosien varrella.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.