27.07.

MP:n uusi päävalmentaja: Jaossa on vielä 30 pistettä

Mikkelin Palloilijoiden uusi valmennusjohto Janne Loukiainen ja Juuso Kangaskorpi ovat luottavaisella mielellä.
Kakkosessa pelaavalla joukkueella on hyvä fiilis harjoitella, sitoutua ja mennä kautta eteenpäin.
– Intoa ja tekemisen meininkiä on jokaisella pelaajalla, korostaa päävalmentaja Loukiainen.
Kakkosen kautta on jäljellä pari kuukautta. Kymmnestä pelistä on maksimissaan mahdollista saada 30 pistettä. Vähintään Kakkosen keskikastiin on nyt Sinisten tähtäin asetettu.
Seurajohdon tavoite lohkovoitosta on valmennusjohdon laskelmissa menetetty, eikä sen saavuttaminen ole enää omissa käsissä.
– Kenties se oli hieman ylimitoitettu rimankorkeus, Loukiainen sanoo.
Loukiaisen mukaan joukkuekin on suotuisan alkukauden jälkeen omassa tekemisessään varmaan osaltaan alisuorittanut. Antti Kuismalan lopettamisen myötä joukkueesta on varmaan puuttunut myös selkeää sisäistä johtajuutta.
Rataremontista huolimatta kotiottelut yhtä lukuun ottamatta aiotaan pelata Urskissa.
Joukkueen terveystilanne on aika hyvä. Varmuudella vain Mikko Hiltunen on kokoonpanosta pois ensi lauantaina. MP kohtaa Helsingissä FC Kiffenin, joka yhdeksällä pisteellä lohkon toiseksi viimeisenä.
Uusi päävalmentaja johtaa MP:n peliä ensi kertaa ensi lauantain pelissä. Siinä ottelussa ajetaan sisään uudistunutta pelisysteemiä, jossa puolustetaan aiempaa tiiviimmin ja lähdetään hyökkäyksen keskustan kautta.
Janne Loukiainen on pelannut MP:n junioreissa kaikki ikäluokat. Pelikokemusta ei ole kuitenkaan MP:n edustuksessa. Aikuisten pelikokemusta on 3-4:nnen sarjatason joukkueista.
Loukiainen on valmentanut Ristiinassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Hän työskentelee fysioterapeuttina Etelä-Savon Työterveys Oy:ssa.
Juuso Kangaskorpi jatkaa myös jalkapallon Kakkosessa pelaavan MP:n A-nuorten vastuuvalmentajana.
Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.