Kaipainen nosti EM-hopealle

Niko Kaipainen on tyytyväinen kisasuoritukseensa. Seuraavaksi hän suuntaa katseensa kohti marraskuussa kisattavia MM-kisoja.

Mikkeliläisen penkkipunnertajan Niko Kaipaisen, 28, mitaliputki sai jatkoa. Viime vuoden varustepenkkipunnerruksen maailmanmestari toi kotiin hopeaa hiljattain Vantaalla kisatuista EM-kisoista.

Kaipainen nosti hopeansa ilman varusteita kisattavassa raw- penkkipunnerruksesta tuloksella 167,5 kiloa alle 75-kiloisten sarjassa. Kulta olisi irronnut yli 170 kilon nostolla.
-Ei oikeastaan harmita. Olen suhteellisen tyytyväinen tulokseen, vaikka kulta täpärästi jäikin. Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin.

Kaipainen kertoo suuntaavansa katseensa marraskuussa kisattaviin MM-kisoihin.
-Nyt minulla on reilu kolme kuukautta aikaa treenata seuraaviin kisoihin, joihin aion panostaa täysillä. Valmistautuminen kisaan alkaa heti, sillä kultaahan sieltä lähdetään taas hakemaan, Kaipainen toteaa.

Painonnoston EM- hopean lisäksi Kaipainen on uransa aikana voittanut MM-kullan, MM-pronssin, neljä Suomen mestaruutta ja kaksi Euroopan mestaruutta.

Anni Suomela

1. Nimetön 14/07/2017 06:05

Mielenkiinnolla kysyn, missä EM-kisoissa? Virallisissa, olympiamitat täyttävissä urheilulajeissa, vai.

• toimitus 14/07/2017 11:04

Hei,

Kyseessä ovat Vantaalla 3-7.7 kisatut WPC voimanoston, penkkipunnerruksen ja maastanoston Euroopan mestaruuskilpailut. Järjestäjänä toimii Metal Sport.