22.06.

Villa-Aurora yllättää

Seija Pohjanoksan sisustama Villa-Aurora täyttyy kesäisin matkailijoista. Aamiaishuone on sisustettu vaaleanpunaista tehosteena käyttäen, joka on myös yrittäjän suosikkiväri.

Mäntyharjulla sijaitsevan majoitus- ja kokouspalveluita tarjoavan Villa-Auroran kaunis ja rauhoittava sisustus yllättää jo vastaanottorakennuksessa.
Villa-Auroran pihapiirissä sijaitsee kaksi vanhaa rakennusta, jotka yrittäjät Seija Pohjanoksa ja Jussi Poraharju remontoivat kaksi vuotta sitten perusteellisesti vanhaa maalaisromantiikkaa kunnioittaen. Rakennusten historiat juontavat juurensa 1900-luvun taitteeseen.

Majoituskäyttöön tarkoitetussa rakennuksessa jokainen huone on sisustettu erilaiseksi. Sisustuksessa yhdistyy harmonia, vaaleat sävyt ja muistot menneistä vuosista.
–En suunnittelut huoneiden sisustusta etukäteen. Sisustus syntyi pikkuhiljaa ja tunnepohjalta, Seija Pohjanoksa kertoo.
Erityisesti huomio kiinnittyy maakuuhuoneiden persoonallisiin tapetteihin.
–Tapetit ovat tilattu osin ulkomailta. Halusin, että seinät ovat kauniit, mutta poikkeavat tavallisesta.

Kauniiden rakennusten lisäksi yllätyksiä tarjoaa myös Villa Auroran musiikkitarjonta. Vastaanottorakennuksen aamiaishuoneessa kuunnellaan cd-levyjen sijaan soivaa kukkaa.
–Kukan tai puun sisällä olevat nestevirtaukset lähettävät pieniä sähköimpulsseja, jotka muutetaan laitteessa säveliksi, joista taas muodostuu musiikkia. Nyt kuunnellaan siis, että miten orvokki soi, Jussi Poraharju kertoo.
Villa-Aurorassa on majoitustiloja 35 henkilölle, lisävuoteilla noin 40 henkilölle, tilaisuuksien ja kokouksien järjestämiseen sali, kaksi ryhmätilaa ja aamiaisruokailutila.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.