Perjantaina puhalletaan nollat tauluun

Tapahtumaa järjestämässä olevat Sari-Anne Vauhkonen kansanlähetyksestä, Antti Kakriainen helluntaiseurakunnasta ja Mika Hänninen vapaaseurakunnasta kannustavat starttaamaan kesän alkoholin sijaan Coca-Colalla.

Mikkelin Kirkkopuisto täyttyy huomenna perjantaina selvin päin juhlivasta nuorisosta.

Jo neljättä kertaa järjestettävä Nollat taulussa – tapahtuma on aikaisempina vuosina saanut suuren suosion. Kohderyhmää ovat Mikkelin yläkoululaiset, lukiolaiset ja ammattikoululaiset. Viidelle sadalle nolla promillea puhaltavalle nuorelle on luvassa paikallisten yritysten sponsoroima Coca-Cola.

Tapahtumaa järjestämässä ovat Mikkelistä helluntaiseurakunta, kansanlähetys, tuomiokirkkoseurakunta ja vapaakirkko, jotka kiertävät perjantaina Mikkelin yläkouluissa pohjustamassa tapahtumaa yhdessä rap – artisti Jonitapanin kanssa, joka on tapahtumaillan pääesiintyjä.
-Koulukierroksen teema on realselfie. Paneudumme kierroksen aikana siihen, että kuinka sosiaalinen media tuo nuorille ulkonäköpaineita, ja kuinka paineita voi ehkäistä, summaa Antti Kakriainen Mikkelin helluntaiseurakunnasta.

Tapahtumaillan pääesiintyjän lisäksi luvassa on oheisohjelmaa, kuten nopeustutka salibandypallon laukomiseen, rodeohärkä, Parta Gamesin tarjoama virtuaalikypärä kauppakeskus Stellassa, mölkkyä, krokettia ja piknik-henkistä kesäpäivän viettoa grillimakkaran ja munkkirinkeleiden parissa.
-Luvassa on rentoa ja hauskaa meininkiä. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota mikkeliläisille nuorille mahdollisuus juhlia koulujen loppua turvallisesti ja päihteettömästi, Kakriainen kertoo.

Nollat taulussa –tapahtuman mahdollistivat K-Citymarket Mikkeli, K-Supermarket Pikantti, K-Supermarket Rantakylä, Haapasen Kotileipomo, Kotileipomo Siiskonen, Ramin konditoria, Osuuskauppa Suur-Savo ja Mikkelin kaupunki.

Nollat taulussa tapahtuma järjestetään Mikkelin Kirkkopuistossa perjantaina 2. kesäkuuta kello 18–21.

Anni Suomela