Juva Rokkaa kovien nimien tahdissa

Festarikansa pääsee rokkaamaan kotimaisen musiikin tahdissa tänäkin vuonna. Kuva viime vuoden Juva Rokkaa -festareilta. (kuva: Antero Heikkinen)

Jo viidettä kertaa järjestettävä Juva Rokkaa –festarit rokataan Juva Campingilla tulevana viikonloppuna 30.6- 2.7.

Festivaalin esiintyjäkaarti pitää aikaisempien vuosien tapaan sisällään suomalaisia huippuartisteja. Lavalla nähdään muun muassa Antti Tuisku, Mikael Gabriel, Kaija Koo, Juha Tapio ja Vesala.

Juva Rokkaa –festivaalin promoottori Vesa Kontiainen odottaa festareiden vetävän yleisöä kaikkialta Suomesta.
-Odotamme, että yleisöä tulisi paljon. Kyseessä on Juvan ykköstapahtuma, joten tapahtuma on tärkeä koko paikkakunnalle.
-Varsinaista kävijätavoitetta ei ole, mutta olisimme iloisia, jos kolmen päivän yhteissaldo olisi 10 000 kävijää.

Kontiainen kuvailee festareiden esiintyjäkaartia monipuoliseksi.
-Lavalla nähdään esiintyjiä laidasta laitaan ja jokaiselle on tarjolla jotain. Täytebändejä ei ole, sillä kaikki esiintyjät ovat ehdottomasti Suomen kärkikaartia.

Juva Rokkaa –festivaalin perjantaina 30.6 starttaa Antti Tuisku, joka nousee lavalle noin kello 19. Perjantaina musiikkikansaa vauhdittamaan tulevat myös Apulanta, Mikael Gabriel, Yö ja Trubalavalla esiintyvä Duo Särkynytsydämiset.

Lauantaina lavalle astelevat Juha Tapio, Kaija Koo, Vesala, Popeda, Teflon Brothers ja Jay Lewis Gang. Trubalavalla esiintyy Kapa Montonen.

Sunnuntaina vietetään Juva Rokkaa -jatkoja sekä Juvan kunnan 575v. Piknikiä. Tuolloin esiintyjinä ovat Lauri Tähkä sekä Suvi Teräsniska. Trubalavalla esiintyy juvalainen Trio Awake.

Tarkemmat aikataulut löytyvät nettiosoitteesta: www.juvarokkaa.fi.

Anni Suomela