26.05.

Heikki Viitikosta Jukurien suurin osakkeenomistaja

Heikki Viitikosta on tulossa Jukurit HC Oy:n keskeinen omistaja. Toimitusjohtaja Tuomas Muotka iloitsee myös Viitikon lupauksesta liiketoiminnan kehittämiseen. (kuva:Antero Heikkinen)

Mikkelin Jukurien osakeanti täyttyi keskiviikkona ja ylisi 800 000 euron tavoitteeseen.

Mikkeliläinen yrittäjä Heikki Viitikko, 51, osti 500 000 euron suuruisen osakepotin ja hänestä tuli Jukurit HC Oy:n suurin pääomistaja.
Viitikko lupaa eurojen lisäksi tuoda liiketoiminnan osaamistaan Jukuriheimon käyttöön.
– Jukureilla on vahva identiteetti, huipputason valmennus osaaminen ja seurajohto valmiiksi hyvässä vireessä.

Erityisesti kiinteistösijoittanut menestynyt Heikki Viitikko on luonut uransa ja keskeisen omaisuutensa Lontoon businessmaailmassa.
Tuoreimman vuosikymmenen Mikkelissä vaikuttanut Viitikko on kotoisin Lappeennasta.
– Kimpisen ja Kisapuiston ulkojäällä olen luistelemaan opetellut. SaiPaa olen luonnollisesti kannustanut poika- ja nuoruusvuosina.

Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka on erityisen hyvillään Heikin tulosta pääomistajien joukkoon.
– Hän tuo taustalle uusia näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiseen. Tämä vahvistaa sen, että Jukurit HC Oy, Mikkeli ja Etelä-Savo ovat tulleet Liiga-kartalle jäädäkseen ja Jukurien kanssa yhteistyötä voidaan rakentaa pitkälläkin aikajänteellä.

Kaikkiaan anti toi Jukureille 122 uutta omistajaa. Yksityishenkilöiden lisäksi myös yritykset lähtivät ilahduttavalla otteella mukaan heimon omistajiksi ja sisäpiirin toimintaan.

Mikkelin Jukurit ja heimo kiinnostaa. Jukurit on osoittanut, että Mikkelissä ja maakunnassa on tarvetta toiminnalle, joka luo mahdollisuuksia yrityksille, sekä tuo elämyksiä asukkaille.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.