19.05.

Hatsinan B-tytöt salibandyn turnaushopealle

Hatsinan B-tytöt tuulettivat syystäkin Vierumäen turnauksen kakkosssijaa.

Vierumäki Floorball Cup pelattiin viime viikonloppuna. B-tyttöjen sarjassa oli mukana SB Heinola, sekä kaksi ruotsalaista joukkuetta (Täby FC valkoinen ja musta).

Lauantain ensimmäinen peli ruotsin mestaria Täby FC valkoista vastaan oli tiukka, ja kääntyi lopulta vastustajalle 1-3. Täbyn mustaa joukkuetta vastaan pelimme oli vaikeaa, ja jäimme taitavien ruotsalaisten jalkoihin lukemin 0-6. SB Heinolaa vastaan oma peli löytyi jo uudelleen, mutta kiri ei riittänyt alun kolmen nopean takaiskun kuromiseksi. Hävittiin 4-6 lukemin. Alisa Pöyry saalisti parhaat pisteet.

Sunnuntain revanssiin Täby FC valkoinen vastaan lähdettiin voitonnälkäisinä. Jokainen pelaaja antoi itsestään sata prosenttia, ja kovan työn tuloksena loppulukemiksi kirjattiin 2-1 voitto.
Ottelu oli mielestäni tämän joukkueen paras, sillä henkinen vahvuus ja tahtotila siivittivät voittoon. Maaleista vastasi Veera Lokka.

Finaalipelissä kohtasimme Täby FC:n mustan joukkueen, ja peliin lähdettiin haastamaan vastustajia omalla parhaalla panoksella. Vaikka ruotsalaiset menivät ottelussa jo 0-2 johtoon, onnistuimme kaventamaan lukemat 1-2. Kovasta työstä huolimatta kiri ei ihan riittänyt, ja lopulta turnauksen voitto lähti Ruotsiin lukemin 1-3.

Joukkueen kulmakivi oli tolppien välissä loistanut Miia Maaranen, joka hoiti oman roolinsa puhtaasti.

Hopea ei kuitenkaan ollut todellakaan häpeä, vaan loistava tulos rankan viikonlopun ja koko kauden työstä. Kausi oli tytöille voitokas, vaikka kirveleviä tappioita koettiinkin. Joukkueen sisäinen potentiaali on päätä huimaava, kun kaikki palaset loksahtavat paikalleen. Tämä todistettiin jälleen.

Elisa Vilhunen
B-tyttöjen valmentaja

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.