Veli Liikanen ehdolla vihreitten varapuheenjohtajaksi

Muokattu: 22.04.2017 12.40

Mikkeliläinen kaupunginvaltuutettu Veli Liikanen lähtee mukaan kisaan vihreitten varapuheenjohtajuudesta.

Mikkelin Seudun Vihreät julkisti tiedon Liikasen asettamista ehdolle tänään perjantaina.

Liikanen on toiminut neljä vuotta vihreitten puoluevaltuustossa. Sinä aikana puolue on voittanut kahdet vaalit. Eduskuntavaalit ja etenkin juuri käydyt kuntavaalit sujuivat hyvin myös Etelä-Savossa ja Mikkelissä.

-Olen mielestäni tehnyt hyvää työtä, ja sitä haluan jatkaa entistä keskeisemmissä tehtävissä.

Liikanen itse sai kuntavaaleissa Mikkelin toiseksi korkeimman äänimäärän. Hän keräsi 831 ääntä.

Vihreät valitsevat uuden puoluejohdon 17. ja 18. kesäkuuta Tampereella pidettävässä puoluekokouksessa. Liikanen sanoo, että tällä viikolla ehdolle asettuneesta kansanedustaja Emma Karista tulisi hyvä puheenjohtaja Ville Niinistön seuraajaksi.

-Uskon, että hän saa laajan tuen, ja itsekin teen työtä hänen valintansa puolesta, Liikanen sanoo.