Tavoitteena fitnessmallin ura

Nina Väisänen harjoittelee tutulla kuntosalilla Hyvinvointikeskus Lady Linen tiloissa useita kertoja viikossa.

Mikkeliläinen Nina Väisänen, 32, on valittu Fitnessmalli 2017- finaalin kärkikymmenikköön 442 hakijan joukosta.

Mikkelin neito-kilpailun järjestäjänä tutuksi tullut Väisänen työskentelee myös hyvinvointikeskus Lady Linen myyntivastaavana.

Finaali käydään Helsingissä I love -messuilla lokakuussa. Tänä vuonna painopiste on sosiaalisen median ja viestinnän taidoissa.

-Kilpailussa etsitään aktiivista somepersoonaa. Liikunta ja terveet elämäntavat ovat tietysti plussaa, itse kullekin.

Ennen lokakuussa käytävää finaalia kilpailijat kirjoittavat aktiivisesti hyvinvointipainotteisia omia blogejaan fitnessmalli.fi sivustolla ja käyttävät mahdollisimman paljon erilaisia sosiaalisen median kanavia.

– Minun blogini Nina Carita käsittelee hyvinvointiin, urheiluun, arkeen ja omaan elämääni liittyviä asioita, kuten  työn yhdistämistä arkeen ja harrastuksiin.

Väisänen kertoo, että aikoo valmistautua finaaliin myös treenaamalla.

-Treenaaminen on minulle arkipäivää. Olen harrastanut urheilua ja syönyt terveellisesti tähänkin saakka, joten jatkan samaan tahtiin. Lenkkeily ja salitreenit kuuluvat jokapäiväiseen elämään.

Finaaliin pääsystään yllättynyt Väisänen kertoo toteuttavansa parhaillaan yhtä unelmistaan.

-En olisi ikinä uskonut pääseväni näin pitkälle kisassa. Tämä on ollut unelmani pitkään, joten onneksi uskalsin hakea mukaan. Kiitos kannustuksesta miehelleni Mikolle ja ystävilleni, Väisänen hymyilee.

Väisänen tapaa muita kilpailijoita kerran kuussa Helsingissä järjestettävissä koulutuksissa ja kuvauksissa.

-Mukana on todella upeita ja mukavia ihmisiä. Taso on korkea, joten haastetta kyllä riittää.

-Vaikka voittoa aina tavoitellaankin, kärkikymmenikköön pääsy satojen hakijoiden joukosta on jo voitto minulle.

Anni Suomela