Juhana Aho palaa Jukureihin

Juhana Aho odottaa jo malttamattomana uutta kautta.

Mikkelin Jukurit on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen maalivahti Juhana Ahon, 23, kanssa.

Hän siirtyy Mikkeliin Savonlinnan Pallokerhosta, jossa hän juhli päättyneellä kaudella Mestiksen mestaruutta.

Aho on Mikkelissä entuudestaan tuttu mies, sillä jyväskyläläislähtöinen maalivahti edusti Jukureita Mestiskaudella 2015-2016.

– Juhana on meiltä linjakas hankinta, joka jo aikaisemmin kastettu heimomme jäseneksi. Kaikki varmasti näkivät hänen sensaatiomaisen tasonsa tämän kevään Mestiksen finaaleissa, linjaa Jukurien päävalmentaja Risto Dufva.

Mikkeliin Aho palaa positiivisella mielellä ja valmiina uusiin haasteisiin.

– Oikein hienoa tulla takaisin tuttuihin maisemiinja Ikioma Areenalle.

Juhana Aho aikoo haastaa Sami Rajaniemeä ja taistella peliajasta liigan vaatimustasolla.

– Jukurien ympärillä on hyvä kuhina. Uutta kautta odotellaan jo malttamattomana.

Antero Heikkinen