30.03.

Vuosikymmen hyviä muistoja

Idu Kupiainen on ollut Kulma Pubin yrittäjänä alusta asti. Kupiainen kuvailee kuluneiden vuosien olleen erittäin muistorikkait

Mikkelin Lähemäellä sijaitseva Kulma Pub täyttää kymmenen vuotta. Pubin syntymäpäivien juhlinta alkaa vauhdikkaissa ja musiikintäyteisissä merkeissä ensi viikonloppuna.

Kulma Pubin yrittäjä ja perustaja Idu Kupiainen kertoo kuluneiden vuosien sisältävän paljon muistorikkaita hetkiä ja mukavia asiakkaita.
-Täällä käy paljon vakioasiakkaita, joista on tullut minulle jo ikään kuin perhettä. Paljon hienoja muistoja on ehtinyt kertyä. Erityisesti meidän hampurilaiset ovat tulleet tutuiksi monelle.
-On paljon ihmisiä, jotka ovat jo muuttaneet muulle Suomeen, mutta tulevat aina Mikkelissä käydessään poikkeamaan vanhassa tutussa Kulmassa, Kupiainen hymyilee.

Kulma Pub on tullut tunnetuksi kattavasta musiikillisesta tarjonnastaan. Kupiainen kertoo Pubissa esiintyneen bändejä laidasta laitaan. Kulman Bänditarjonta parani entisestään vuonna 2014, jolloin Kupiainen aloitti yhteistyön musiikkitapahtumia järjestävän Rock Club Mikkelin kanssa.
-On hienoa, että Rock Club on tukenani, sillä ajoittain yrittäjän arki on hyvinkin hektistä.

Rock Club Mikkelin järjestämästä bändikattauksesta on mahdollista päästä nauttimaan myös ensi lauantaina 1. huhtikuuta, jolloin Kulman lavalla nähdään paikallisen musiikin osaajina Jelly Millers, Fat Ravioli & the Chopsticks, Jakaali & Otto L.A.
-Lauantaina luvassa on tanakkaa bluesia, funkya ja pienenä yllätyksenä ripaus jotain ihan muuta, kertoo Rock Club Mikkelin puheenjohtaja Olli Ström.

Kulma Pubin vuosijuhlaa vietetään tarjousten saattelemana 14. huhtikuuta saakka, jolloin juhlinta huipentuu The Mutants –bändin kiertue- esitykseen. Samana iltana lavalle nousee myös mikkeliläinen artisti Rakkaudella Janne ja Dj pikkuhässäkkä.
-Odotan innolla ja mielenkiinnolla tulevia tapahtumia. Uskon, että saamme hyvät kemut aikaan, Kupiainen arvio.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.