Nuorisomaajoukkueen Ville Räsänen Jukurien puolustukseen

Ville Räsänen

Liiga-Jukurit on tehnyt 1+1-mallisen pelaajasopimuksen puolustaja Ville Räsäsen ,18, kanssa.

Räsänen siirtyy Mikkeliin Mestiksen Joensuun Jokipojista. Päättyneellä kaudella hän pelasi Jokipojissa 21 Mestis-ottelua, joissa syntyi tehopisteet 1+5.

Lahjakas puolustaja on valittu Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen huhtikuun alun Slovakian-turnaukseen.

– Hienoa, että Ville valitsi meidät seurana ja Jukurit suurena heimona. Hän lähtee nyt ottamaan ensimmäisiä askeliaan ammattilaisurallaan. Kyseessä on nuori lahjakkuus, jonka nuolet osoittavat samaan suuntaan kuin Jukureilla, kertoo Jukurien päävalmentaja Risto Dufva.

Räsänen liittyy Jukurien vahvuuteen 18. huhtikuuta, jolloin uuteen kauteen valmistautuminen käynnistyy joukkueharjoitusten osalta.

– Todella hyvillä fiiliksillä tulen Jukureihin ja Mikkeliin. Tavoitteeni on ottaa paikka pelaavassa kokoonpanossa ensi kaudella.

Hän arvioi tuovansa Jukuriheimoon kiekollisen puolustajan osaamista.

Antero Heikkinen