Hyväntuulen kauppa

Otavan uudet kauppiaat Ilpo ja Heli Romppanen panostavat positiiviseen työympäristöön ja asiakasviihtyvyyteen.

Otavan K-marketissa puhaltavat tänä keväänä muutoksen tuulet, kun Joensuusta kotoisin olevat Heli ja Ilpo Romppanen aloittavat marketin uusina kauppiaina.

Pitkään kauppiasurasta haaveillut yrittäjäpariskunta tähtää ennen kaikkea asiakastyytyväisyyteen.
-Pyydämme toiveita asiakkailtamme ja pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Tärkeintä on, että asiakkaat tulevat hyväntuulisiksi kaupassa käytyään, Romppaset kertovat.

Otavan K-marketissa työskentelee kauppiaiden lisäksi viisi työntekijää.
-Saamme olla kiitollisia siitä, että meillä on näin osaava ja reipas henkilökunta. Vanha henkilökunta tuntee kaupan, joten on ennemminkin niin, että me kysymme heiltä neuvoja, Ilpo Romppanen nauraa.

Tuoreet kauppiaat kuvailevat itseään sisukkaiksi, työtä pelkäämättömiksi ja positiivisiksi yrittäjiksi.
-Aina on mahdollisuus tehdä asiat entistä paremmin ja kehittyä, Heli sanoo.

Kehitysideoita viedään eteenpäin asiakkaiden toiveiden mukaan. Heli Romppanen sanoo aikovansa panostaa erityisruokavalioihin ja siihen, että tuotteet ovat hyviä ja hyvin esillä.
-Haluamme korostaa mahdollisimman paljon paikallisia tuotteita. Olemme pohtineet myös mahdollisuutta kotiinkuljetuspalvelulle, mutta kysynnän mukaan edetään. Uudistuksia on kyllä luvassa, Ilpo vinkkaa.

Uudet kauppiaat odottavat innolla alkavaa mökkeilykautta ja kesäasukkaiden saapumista. Vasta hiljattain Mikkeliin muuttaneet Romppaset kertovat, että Otavan K-kaupan asiakkaat ovat ottaneet heidät hymyssä suin vastaan.
-Toivottavasti tulisi hyvä ja lämmin kesä ja paljon asiakkaita. Olen huomannut, että täällä Mikkelissä ollaan erittäin rentoja ja puheliaita, joka tietysti lämmittää asiakaspalvelijan sydäntä. Otava on muutenkin mukava paikka, Ilpo hymyilee.

Anni Suomela

1. Tuleva asiakas 31/03/2017 06:56

Kotiinkuljetus on hieno homma. En epäröisi enää yhtään.