24.03.

Hatsina säilytti nelospaikan

Hatsinan kaudesta ei vauhtia puuttunut. (kuva: Antero Heikkinen)

Hatsinan naisten salibandyjoukkue päätti ykkössarjan kautensa viime lauantaina Lappeenrannassa Joutsenon Katajan vieraina. Tasainen taistelu sarjapisteistä päättyi 5-3 kotijoukkueen hyväksi.
Kauden päättäneen ottelun tappiosta huolimatta Hatsina säilytti neljännen sijansa. Koskaan aiemmin joukkue ei ole yltänyt yhtä lähelle liigakarsintoja.

Ottelun alku mentiin Hatsinan hallinnassa ja viiden minuutin pelin jälkeen lukemat olivat jo 0-2. JoKa pääsi kuitenkin peliin mukaan ja toiseen erään lähdettiin tasalukemista 2-2. Toisessa erässä jäähyt rikkoivat molempien joukkueiden peliä. Pari minuuttia ennen erätaukoa syntynyt JoKan 4-3-osuma viimeisteltiin ylivoimalla. JoKa kasvatti etumatkaansa kolmannessa erässä jo kahteen maaliin. Hatsinalla oli vielä mahdollisuus kaventaa peli ylivoimalla, ei sitä saatu hyödynnetyksi.

Veera Pulkkinen, Hanna Seppänen ja Milla Vesalainen viimeistelivät Hatsinan maalit.
JoKa ansaitsi voiton ja kaksi sarjapistettä, mutta ei se pelastanut pudotuskarsintoihin joutumiselta. Viime keväänä salibandyliigasta pudonnut JoKa joutuu vielä taistelemaan ykkössarjan paikastaan.

Pisteet: Sanna Hyvönen 0+2, Hanna Seppänen 1+0, Veera Pulkkinen 1+0, Milla Vesalainen 1+0, Henna Väänänen 0+1.

Milla Vesalainen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.