16.02.

Tärkeintä on luottamus

Etelä-Savon Työterveys Oy:n joukkue juhli menestystä Great Place to Work -gaalassa Helsingissä.

Etelä-Savon Työterveys Oy on Suomen 11:nneksi paras työpaikka, kertoo vuoden 2017 Great Place to Work -tutkimus. Työntekijöiden mukaan tärkeintä on luottamus ja mahdollisuudet kehittyä.

Etelä-Savon Työterveys Oy:ssä työskentelevät Satu Tanttu, Sirpa Rautio ja Vesa Aherto ovat yksimielisiä vaatimuksista, joita he asettavat hyvälle työpaikalle.
– Itse pidän yrityksessämme erityisesti siitä, että ammatillisesti on mahdollista kouluttautua. Se ei ole aina suinkaan itsestäänselvää, sanoo työfysioterapeuttina työskentelevä Aherto.

Aherto sanoo, että hänen työyhteisönsä koostuu kokeneista kollegoista. Ristiriitoja ei ole.
– Minulla on mukavia ja hyviä työtovereita.
Edelleen Aherton mukaan on hyväksi, että työnantaja antaa työntekijöilleen paljon vastuuta.
– Työajan sisältöä ja monia muita järjestelyjä on mahdollista suunnitella itse. Meillä ei kytätä vaan luotetaan ammattitaitoon.

Työterveyshoitaja Sirpa Rautio pitää hyvin tärkeänä sitä, että työtovereitten puoleen voi kääntyä aina asiassa kuin asiassa. Apua saa aina ja nopeasti.
– Hyvä työpaikka on sellainen, jossa voi luottaa kaverin apuun.
Työterveyslääkäri Satu Tanttukin sanoo vahvuudeksi sen, että työtoverit tukevat ja auttavat toisiaan.
– Keskinäinen kilpailu ei meillä häiritse myöskään ammattiryhmien välejä.

Koko kolmikko vahvistaa, että koulutukset mahdollistavat uusien ja parhaiden menetelmien käytön. Se koituu asiakkaan eduksi.
– Olemme ajan hermolla, ja asiakas saa parasta mahdollista hoitoa, Aherto sanoo.

Etelä-Savon Työterveys Oy:ssä työskentelee 54 työterveyshuollon ammattilaista. Toimialueeseen kuuluvat Mikkeli, Kangasniemi, Juva ja Mäntyharju. Henkilöasiakkaita yrityksellä on noin 18 000.

Great Place to Work tutki viime vuonna Suomessa ennätykselliset 151 organisaatiota, joissa työskenteli yhteensä 48 500 työntekijää. Tutkimuksessa parhaiten menestyneet 50 organisaatiota on julkistettu Suomen parhaat työpaikat 2017 -listalla.

Great Place to Work on koonnut listaa Suomen parhaista työpaikoista 15 vuoden ajan. Sama tutkimus toteutetaan vuosittain yli 50 maassa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.