Katsojan silmin:
Play off on ulottuvilla

Kaupunkilehden 16.2. urheilusivun katsojan silmin -palstalla oli erheellisesti Juha Vuoren (kuvassa) nimi mennyt väärin. (kuva: Antero Heikkinen)

Mikkelin Jäähalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja monipuolinen yhteiskunnallinen vaikuttaja Juha Vuori iloitsee Jukureiden voitosta Lukosta ja arvokkaista sarjapisteistä tiukan taistelun jälkeen.
-Tilanne- ja maalirikas ottelu ei pelillisesti noussut ihan sille parhaimmalle tasolle, joita Jukureilta on nähty.
-Tunnelma oli tutusti erinomainen. Katsojat tuntuvat viihtyvän jäähallissa. Erinomaista kannustusta riitti koko ottelutapahtuman ajan.

Jukureiden onnistuminen avauskaudella on Vuoren mielestä ollut odotettua positiivisempaa. Toki parannettavaakin on. Liiga on Mikkelissä saatu käyntiin. Tulevaisuudelta on hyvä odottaa lisää menestymistä,
Play off pelit ovat edelleen ulottuvilla. Juha Vuori uskoo, että ulosjääminen varmaan kismittäisi melko paljon niin pelillisesti kuin rahallisesti.
-Täydet mahdollisuudet joukkueella on edelleen yltää kymppisakkiin.

Jääkiekon tulevaisuuteen Vuori tähyää luottavaisena.
-Juniori-jukurit on useita vuosia tehnyt kovaa työtä valmennuksen ja organisaationsa eteen. On jo melko hyvällä mallilla ja tuloksia on jo nähtävissä. Jääkiekon suosio on kasvussa. Laji voi hyvin Mikkelissä. Liiga-Jukurit on esimerkillinen toimissaan.

Lajien välistä kilpailua Mikkelissä Juha Vuori pitää normaalina ja yhteistyötä mahdollisuutena.
Urheilullisesti menestyvä kaupunki erottuu Juha Vuoren arvoissa muista paikkakunnista.
-Kun Mikkelistä on tullut yksi liiga kaupungeista, se on vaikuttanut positiivisesti.

Juha Vuori (62) on pelannut SM-sarjassa MP:n paidassa jalkapalloa. Jääpalloa hän on pelannut Botnian ja Kamppareiden joukkueissa sekä valmentanut Kamppareiden bändyliigan joukkuetta.
Vuori (kok.) on kaupunginvaltuuston ja hallituksen jäsen.

Antero Heikkinen