26.01.

Unelmien kauneusstudio

Kosmetologi Anni Kimari esittelee uutta kasvohoitolaitetta.

Kasarminkadun ja Annikinkadun kulmassa sijaitseva uusi kauneushoitola lumoaa raikkaalla ja tyylikkäällä sisustuksellaan heti sisään astuessa.
VIVO Beauty Kauneushoitolan sisustuksen on suunnitellut ja toteuttanut uusi mikkeliläinen yrittäjä Anni Kimari, 24.
–Halusin luoda raikkaan, tyylikkään kokonaisuuden, jossa asiakkaiden on viihtyisä olla ja rentoutua. Moni asiakas on sanonut, että täällä voisi asua, Kimari toteaa.

Nuori yrittäjä kertoo unelman omasta kauneushoitolasta syntyneen jo vuosia sitten.
– Innostuin kauneudenhoidosta jo peruskoulussa yläasteella, mutta silloin rohkeuteni ei riittänyt lähteä opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Mikkelissä ei ainakaan tuolloin ollut tarpeisiini sopivaa koulutusta tarjolla.
Kimari valmistui ravintolakokiksi Mikkelissä, mutta unelma kauneudenhoidon parissa työskentelystä pysyi vahvasti mielessä.
– Mitään ei saavuta, jos ei edes yritä ja niinpä päätin lähteä opiskelemaan kosmetologiksi Lahteen.

Yrittäjäperheessä kasvaneelle Kimarille oman yrityksen perustaminen tuntui luontevalta.
– Molemmat vanhempani ovat yrittäjiä, joten heiltä sain valtavasti rohkeutta, neuvoja ja tukea yrityksen perustamiseen.

Kimari työskentelee tällä hetkellä kauneushoitolassaan yksin, mutta tähtää tulevaisuudessa yrityksensä laajentamiseen.
–Kyllä minä uskon siihen, että laajennan yritystäni tulevaisuudessa. Tietysti asiakkaiden löytäminen vie uudella yrityksellä aikaa, mutta luottavaisin mielin mennään eteenpäin. Suunnitelmiini kuuluu myös yhteistyökumppaneiden saaminen.

Tahtoa ja tarmoa ei uudelta yrittäjältä puutu. Hän kertookin, että usko itseensä ja työhönsä pitää yrittäjän pään pinnalla vaikeimpina aikoina.
–Täytyy olla sinnikäs ja luottavainen. Kauneudenhoitoala on jatkuvassa kasvussa, joten yrittäjänä minun täytyy pysyä ajanhermoilla ja uskaltaa kokeilla rohkeasti uusia ideoita ja toimintamalleja, sekä kuunnella asiakkaiden toiveita.

VIVO Beauty tarjoaa kattavasti kauneudenhoitopalveluita, kuten kasvo-, käsi-, ja jalkahoidot, sokeroinnit, meikkaukset, kulmien ja ripsien kestovärjäykset, kynsienkestolakkaukset. Tulossa on myös vartalohoidot.
–Teen myös HydraFacial laitehoitoja. Hoito on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, sekä poistaa musta- ja valkopäät. Laitteella voidaan myös hoitaa auringon aiheuttamat ihomuutokset, ihon värihäiriöt, hienot juonteet, rypyt, sekä rasvainen ja akneiho.

Kimari myy myös ainoana Mikkelissä BiONin ihonhoitotuotteita.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.