26.01.

Missisiskokset pitävät yhtä

Missiiskokset Janetta Lampinen (Vas.) ja Mikaela Lampinen tukevat toisiaan jokaisessa tilanteessa.

Viime viikonloppuna Mikkelin Neito 2017 -finaalissa kruunattiin uudeksi Mikkelin Neidoksi Mikaela Lampinen, 19. Kruunun päähänsä asettivat myös ensimmäinen perintöprinsessa Janetta Lampinen, 18, ja toinen perintöprinsessa Jenna Kaukonen, 26.

Siskoset Mikaela ja Janetta eivät kumpikaan olleet kisanneet kauneuskilpailuissa aikaisemmin ja ajatus Mikkelin Neito -kisaan osallistumisesta nousi esiin ensin vitsinä.
-Äiti heitti aluksi vähän vitsillä, että pitäisikö meidän osallistua kisaan. Pohdiskelin asiaa mielessäni ja lopulta äiti kertoi ilmoittaneensa meidät jo kilpailuun, Janetta nauraa.

Miltä tuntui kilpailla tittelistä siskoaan vastaan?
-Olemme kisanneet toisiamme vastaan myös ratsastuskilpailuissa, mutta kilpailuhenkisiä toisiamme kohtaan emme ole, Mikaela toteaa.
-Yllätyin jo toisesta sijasta niin paljon, että olen kyllä todella tyytyväinen ja onnellinen Mikaelan puolesta. Olen sitä mieltä, että voitto meni ehdottomasti oikealle, Janetta jatkaa.

Siskoksille toistensa tuki kilpailussa ja finaaliin valmistautumisessa oli tärkeällä sijalla.
-Olemme aina liikkuneet yhdessä ja pitäneet toistemme puolia. Oli jotenkin helppoa lähteä tapahtumiin yhdessä Janetan kanssa. Sellainen tuttu tuki ja turva oli kokoajan matkassa, Mikaela kertoo.

Mikkelin Neito finaalissa kisasi siskosten lisäksi myös kuusi muuta tyttöä. Sisarusten mukaan neitokahdeksikosta muodostui kisan edetessä tiivis porukka.
-Kaikki tulivat hyvin toimeen keskenään ja olemme päättäneet pitää jatkossakin yhteyttä toisiimme.
-Myös kisajärjestäjä Nina Väisänen oli huippu ja jaksoi aina tsempata.

Molemmat sisaruksista uskovat vahvasti, että työtarjouksia alkaa pian sadella.
-Kyllä niitä odotellaan jo kovasti. Parasta kaikessa on kuitenkin se, miten paljon olemme kasvaneet ihmisinä. Huomaan, etten enää jännitä kiperissä tilanteissa lähes yhtään, Mikaela hymyilee.


Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.