26.01.

Hatsinan pistepussi ei kasvanut

Pauliina Multanen (vas.) ja Ronalynn Ranta (oik) vuorottelevat Hatsinan naisten salibandyjoukkueen maalivahteina.

Hatsinan naisten edustusjoukkue jäi pisteittä viikonlopun otteluissaan. Lauantaina joukkue sai vieraakseen Pirkkalan Pirkat. Ottelun ensimmäinen erä mentiin tasaisesti. Toisessa erässä Hatsina onnistui maalinteossa, ja hyviä maalipaikkoja saatiin luotua jatkuvasti.

Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 6-3-johtoasemasta. Asetelma kuitenkin kääntyi päälaelleen, kun Pirkat alkoivat kiriä maalieroa kiinni, ja pian oltiinkin jo tasalukemissa.
Juuri ennen ottelun päättymistä tuomittu rangaistus tarjosi Pirkoille mahdollisuuden ratkaista peli, ja sen mahdollisuuden he myös käyttivät. Ajassa 59:10 syntynyt maali jäi pelin viimeiseksi ja loppulukemiksi kirjattiin 6-7 Pirkkojen hyväksi.

Sunnuntaina Lahdessa PHSB:tä vastaan pelatussa ottelussa lauantain kaava toistui. Kolmannessa erässä Hatsina oli jo 1-4-johdossa, mutta PHSB nousi ensin tasoihin ja lopulta ohi, ja peli päättyi tappiollisesti 4-5.

Puolustaja Ronalynn Ranta kommentoi lauantain peliä positiivisesti tappiosta huolimatta.
– Meillä oli hyvä flow päällä ja pelattiin joukkueena hyvin, niin kuin yleensäkin.
Vasta noin kuukausi sitten armeijasta kotiutunut Ranta kertoo asepalveluksen ja pelaamisen yhdistämisen sujuneen hyvin.
– Armeijasta päästettiin treeneihin ja peleihin sotaharjoituksistakin huolimatta, kunhan muisti anoa harjoitusvapaat tarpeeksi ajoissa.

Toinen joukkueen maalivahdeista, Pauliina Multanen, käy harjoituksissa ja peleissä Joroisista käsin.
– Koen, että matkasta treenaaminen onnistuu ihan hyvin. Kauempaa tuleminen vaatii tietysti hieman suunnittelua, ja joskus ajomatka tuntuu eittämättä pitkältä.

Sunnuntaina maalilla ollut Pauliina pohtii syitä viikonlopun harmillisille tappioille.
– En tiedä, tuudittaudutaanko sitä jollain tapaa johtoasemaan – olisiko helpompaa aloittaa kolmas erä vaikka tasatilanteesta? Kaipa tässäkin on jonkinlaisesta ”nollaamisesta” kyse, ei pitäisi ajatella tilannetta – oltiin johdossa tai ei – vaan pelata sitä omaa parasta peliään.

Molemmat pelaajat ovat kuitenkin tyytyväisiä joukkueen esityksiin ja kehuvat loistavaa joukkuehenkeä.
– Koko joukkueelta kausi on ollut huikea. On nähty upeita maaleja, taisteltuja voittoja ja tunteisiin meneviä tappioita, summaa Ranta.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.