Suur-Savon juhlavuosi onnistui

Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen on tyytyväinen.

Osuuskauppa Suur-Savon juhlavuosi sujui toimitusjohtaja Heikki Hämäläisen arvioissa erinomaisesti.
– Tavoite oli että juhlavuosi näkyy ympäri maakuntaa ja koskettaa asiakkaitamme kaikissa toimialueemme kunnissa. Tässä onnistuttiin hyvin.

Parhaiksi onnistumisiksi Hämäläinen listaa:
– Juhlavuoden 100 sentin kuukausitarjoukset kaikissa marketkaupan yksiköissä.
– Kampanjat ja tarjoukset kaikilla toimialoilla.
– Onnistuneet tuotteet: juhlaleipä, juhlakahvi, juhlavuoden viinit
– Pääjuhla, juhlakahvitukset, asiakasomistajien ostoviikot, konsertit ja tanssit.

Tämän hetken tiedoilla toimitusjohtaja ei muuttaisi mitään. Merkittäviä risujakaan ei ole tiedossa.
– Tapahtumia, tarjouksia ja lahjoituksia on kiitelty, tansseja on toivottu lisää.

Hinnan alennuksineen ja tapahtumineen juhlavuosi on maksanut osuuskaupalle noin puoli miljoonaa euroa.
– Myynnin kasvu ylittää selkeästi budjetin ja edellisvuoden tason. Myynti tulee ylittämään 420 miljoonaa euroa, Hämäläinen laskee.

Arkiseen päiväjärjestykseen Suur-Savo aikoo palata napsimalla juhlavuoden parhaat herkkupalat. Halpuuttamista jatketaan määrätietoisesti markettoimialalla.
Edulliset asiakasomistajaviinit ovat tarjolla ravintoloissa. Raskasta joulua jatkunevat.

Mitä ensi vuonna nikkaroidaan?
Investointeihin on varauduttu 10 miljoonalla eurolla. Sale Savisilta avataan uutena yksikkönä toukokuussa. Mikkelin Pitkäjärvellä tuplataan autonpesukapasiteetti uuden pesukoneinvestoinnin myötä ja uusi vaihtoautokatos rakennetaan. Matkailu- ja ravintolayksikösssä investoidaan Savonlinnan Seurahuoneeseen. Mikkelin Vaakunan ravintola uudistetaan Frans&Michel – ravintolaksi.

Antero Heikkinen