Jukuri-heimon koko perheen perjantai Ikioma areenalla

Jukurit haluaa kannustaa liikkumaan, kokeilemaan eri lajeja ja jännittämään vuoden viimeistä kotiottelua. Maanmainio Sarvisclub on mukana järjestelyissä.

Jukuriheimo tarjoaa vuoden viimeisenä arkipäivänä eli perjantaina koko perheen liikunnallisen iltapäivän Kalevankankaan Ikioma Areenalla.

Perhepäivä alkaa kello 15 koko heimolle vapaalla jäävuorolla, johon luistimia ja muita varusteita on lainattavissa hallilta.

Jukurien Liiga-joukkueen, A-nuorien, SarvisClubin ja Mikkelin Luistelijoiden edustajia on paikalla. Yleisöluistelu kestää kello 17 asti.

Ikioma Areenalla on päivän aikana myös liikunta- ja harrastevälineiden keräyspiste, jonne voi tuoda kaikenlaisia liikuntavälineitä. Tavarat lahjoitetaan yhdessä Juniori-Jukurien, Mikkelin Kamppareiden ja Mikkelin alueen harrasteliigan kanssa välineitä tarvitseville perheille.

Keräyspiste sijaitsee Ikioma Areenan aulassa. Jokainen lahjoittaja saa itselleen seisomapaikkalipun illan Jukurit-Ilves liigaotteluun.

Keräyspisteellä on myös mahdollisuus teroittaa luistimia. Lasten ja nuorten luistinten teroitus on ilmaista, aikuisten hokkarit teroitetaan viidellä eurolla. Varat käytetään vähävaraisten perheiden jääurheiluharrastusten tukemiseen.

Perhepäivä jatkuu kello 18.30 käynnistyvän Jukurit – Ilves -ottelun päätössummeriin saakka. Koko perhe otteluun edullisella perhelipulla (2 aikuista ja 2 lasta) hintaan 50 euroa. Varaukset toimisto@jukurit.fi tai Jukurit Shopilta.

Ottelutapahtumassa on luvassa erilaisia toimintapisteitä ja muita yllätyksiä perheen pienimmille. Lisäksi ottelutapahtuman aikana voi tulla tutustumaan ottelujärjestön, Mikkelin lapsiperheverkoston toimintaan.