Tapparakin on voitettavissa

Nestori Lähde.

Jukurit valmistautuu nöyrällä, mutta voitontahtoisella otteella kohtaamaan tänä iltana SM-liigan kärkijoukkueen ja hallitsevan mestarin Tampereen Tapparan.
-Meillä on 50/50 mahdollisuus voittoon. Joukkue on hyvässä iskussa, korostaa Jukurivalmentaja Ville Nieminen.

Nieminen on Tapparan kasvatti, kuten Jukurien kuumiin hyökkääjiin lukeutuva laituri Nestori ”Nessu” Lähde.
-Tokihan Tapparan kohtaamisessa on positiivista kutinaa. Voitonnälkäisenä on valmistyauduttu Lähde arvioi.
Hän on alunperin Ilveksen juniorikoulun kasvatti, mutta vaihtoi Tapparaan B-juniorina.
Nyt on takana kokemusta myös TPS:n ja Lukon liigamiehistöistä ja 1,5 kautta Jukureissa.
Ykkösketjun Jesper Piitulainen ja Antti Jaatinen ovat edelleen sairauslomalla.

Mikko Kokkonen (15), Jukurien superlupaus on valittu Suomen N17-maajoukkueeseen, joka osallistuu marraskuussa Kanadan Ontariossa pelattavaan U17 World