Hannu Korhonen jakaa palkitsemisensa kaikkien toimijoiden kanssa

Hannu Korhonen tunnustautuu liikunnan moniottelijaksi.

Projektipäällikkö Hannu Korhonen on tämän vuoden 2016 mikkeliläinen.
– Koen huomionosoituksen nöyrästi yhteisenä palkintona ponnisteluista liikkumisen lisäämiseksi.
– On uskallettu tehdä toisella tavalla.

Korhonen korostaa Etelä-Savon liikunnan panosta merkittävänä toiminnan tukena, unelmavuoden laajaa verkostoa ja koko oma tiiminsä Hanna Knaapilan ja Matti Paksun panosta.
Liikkumisen toimintavat ovat Korhosen arvioissa merkittävästi monipuolistuneet ja muuttuneet.
– Määrää tärkeämmäksi on koettu omien tapojen ja elämysten löytäminen liikkujana.

Liikkumisen unelmavuoden aikana ei ole hänen mukaansa tavoitettu kaikkia, joita olisi haluttu.
– Tavoitteisiin on pyritty laajana verkostona kaikenikäisten aktiivisten mikkeliläisten kanssa.
Korhonen myöntää, ettei kaikkien osalta voidakaan onnistua, mutta muistuttaa, ettei ketään haluta jättää osattomaksi liikkumisen iloista ja mahdollisuuksista.

Syyskuun lopussa päättyneen Liikkumisen unelmavuoden palautteiden mukaan tavoitteet koettiin erinomaisiksi.
– Oli paljon uusia tapahtumia, kokeiluja ja mahdollisuuksia. Oli uusi kumppaneita. Saatiin ihmisiä isosti mukaan. Yhdessä onnistuttiin, Hannu Korhonen summaa.

Hän suosittelee kaikkia liikuntaan innostuneita jatkamaan ja alati etsimään uusia elämyksiä.
– Sivustoilla pidämme asioita esillä ja sillä kannattaa vinkata omista kokemuksista.
– Mikkelin viitoittamalla mallilla toimitaan jo 150 kunnassa eri puolilla Suomea.

Vuoden mikkeliläisen valitsee Mikkelin Nuorkauppakamari. On valinnut jo vuodesta 1978 alkaen.