Liigakiekko putoaa jäähän

Tiivistä ja kiehtovaa tunnelmaa luvassa.

Mikkelin seutukunta ja koko Etelä-Savo siirtyy urheilullisesti liiga-aikaan, kun kiekko putoaa perjantai-iltana Kalevankankaan Ikioma-areenan jäähän. Avausvastustaja Vaasan Sport on ainakin seurana katsojille hyvinkin tuttu Mestiksen vuosilta. Vaasalaisten kohtaaminen sytyttää varmasti niin jäällä kuin katsomossa.
Kuopiolaisen KalPan kohtaamisessa lauantai-iltana ratkaistaan ensimmäinen kiinnitys kauden savolaiseen kiekkoherruuteen.

Tuhat kausikorttia on jo myyty ennen suurta ensi-iltaa. Aitioiden kapasiteetista 94 prosenttia on varattu. Hallin odotetaan täyttyvän avajaisviikonlopun kummassakin mittelössä. Myönteisen iloinen, odottavan myönteinen ja positiivisen jännittynyt pöhinä vallitsee kaupungilla ja koko seutukunnalla.

SarvisClubilla on Kalevankankaalla merkittävä rooli ottelufiiliksen johtavana voimavarana. SarvisClubin puheenjohtaja Peku Pulkkinen odottaa ja toivoo koko hallintäyteisen yleisön yhtyvän reippaaseen kannustukseen.