29.09.

Hyvinvointikeskus LadyLine uudisti palveluitaan

Vuorotyötä tekevä Martta Lampinen kehuu LadyLine kuntosalin joustavia aukioloaikoja.

Kymmenen vuotta Mikkelissä toiminut naisille tarkoitettu hyvinvointikeskus LadyLine on avannut verkkokaupan, jota kautta asiakas pääsee kätevästi tutustumaan kuntosalin palveluihin.

– Verkkokauppa on ollut todella toimiva. Lisäksi positiivista palautetta on tullut erityisesti siitä, että enää meille ei tarvitse tehdä vuoden tai kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia, vaan asiakas saa itse päättää onko sopimus kuukauden tai esimerkiksi puolenvuoden mittainen, kertoo LadyLinen keskusvastaava Linda Sarpi.
– Meidän uusi valtakunnallinen mottomme on ”Nainen, sinä päätät”. Monelle määräaikainen sitoutuminen on iso kynnys ja siksi meillä on mahdollisuus katkaista sopimus hetkeksi esimerkiksi loman ajaksi ja jatkaa tauon jälkeen uudestaan.

Uudistuksen myötä Ladylinelle tuli myös lapsiparkki sekä maanantai aamuisin toteutuva ikärajaton äiti-lapsi ryhmä. Ryhmässä pääsee kuntoilemaan oma lapsi mukanaan. Näiden tuntien sisältö vaihtelee lihaskuntoharjoitteista kehonhuoltoon.
– Äiti- lapsi ryhmätunneille on ollut paljon osallistujia. Sali on ollut täynnä lapsia vauvasta taaperoon. Näillä tunneilla äidit pääsevät kunnolla hikoilemaan ja treenaamaan.

Lapsille löytyy myös oma ryhmä. Kids- jumppa on 3 – 6 -vuotiaiden oma jumppa, jonka aikana äidit voi harjoitella kuntosalilla tai spinningissä rauhassa.

Martta Lampinen on ollut LadyLinen asiakkaana viime keväästä asti.
– Halusin kokeilla jotain uutta ja erilaista kuntosalia. Aloin käymään täällä ystäväni suosituksesta ja heti sisääntulo aulassa tajusin, että tämä on oikea paikka minulle.
– Teen vuorotyötä, joten tänne on helppo tulla, koska treenaamaan pääsee aamusta iltaan. Plussana ovat myös hyvät jumppatunnit, rento tunnelma ja toimivat verkkosivut, Lampinen kertoo.

LadyLine järjestää avoimien ovien päivät 26. lokakuuta, jolloin kiinnostuneiden hyvä mennä katsastamaan kuntosalin tarjontaa. Hyvinvointikeskus LadyLine sijaitsee Mikkelin Rokkalassa Ratamonkadulla vanhan tallin tiloissa.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.