Puolalainen nuorisokuoro vierailee Mikkelissä

Mikkelin ystävyysseurakunnan puolalaisen Drogomyslin seurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten kuoro vierailee ensi viikolla Mikkelissä.

Mikkelin ystävyysseurakunnan puolalaisen Drogomyslin seurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten kuoro konsertoi ensi viikolla Ristiinassa ja Mikkelissä. Ristiinan kirkossa ensi tiistaina järjestettävä konsertti alkaa kello 19 ja keskiviikkona kuoro esiintyy tuomiokirkon kryptassa kello 20.45 järjestettävässä Kartsakirkossa.
Perjantaina kuoro esiintyy vielä kello 19 tuomiokirkossa.
Kuorossa on 14 iältään 15–27-vuotiasta laulajaa. Kuoro on harjoitellut yhdessä vuodesta 2012 lähtien ja aiemmin se on käynyt esiintymässä muun muassa Slovakiassa ja Saksassa. Kuoron ohjelmisto koostuu energisistä ja mukaansa tempaavista gospelkappaleista.
–Kuoromme alkoi ystäväporukasta, joka kiinnostui kehittämään ääntään ja musisointia yhdessä. Tärkeintä meille on kuitenkin hauska yhdessäolo ja yhteishenkemme näkyy myös ilona esityksissämme, lupaavat kuoron nuoret jäsenet.
Mikkelissä kuoro viettää viikon ja mukana matkalla on myös Drogomyslin kirkkoherra Karol Macura.