01.04.

Kartta kouraan ja luonnonhelmaan

Anttolan Urheilijoiden suunnistuskoulussa pääsevät suunnistuksen syövereihin perehtymään huippuluokan ohjaajien johdolla sekä lapset että aikuiset.

Suuren suosion viime vuonna saavuttaneet Anttolan Urheilijoiden ilmaiset suunnistuskoulut käynnistyvät jälleen tulevana maanantaina. Ensimmäinen suunnistuskoulu järjestetään kello 18 Lähemäen koululla ja suunnistuksen alkeisiin ovat tervetulleita perehtymään lasten ohella myös suunnistuksesta kiinnostuneet aikuiset.
–Aivan tarkkaa tapahtumien määrää emme vielä tällä hetkellä edes tiedä, mutta ainakin parikymmentä tapahtumaa meidän on tarkoitus järjestää eri puolilla Mikkeliä, arvioi seuran puuhamiehiin lukeutuva Janne Syrjäläinen.
–Tarkempi ohjelma löytyy Anttolan Urheilijoiden kotisivuilta. Sivujen kautta on mahdollisuus ilmoittautua ennakkoonkin suunnistuskouluun, mutta ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä, Syrjäläinen jatkaa.
Syrjäläisen mukaan suunnistuskoululaisille järjestetään myös lyhyitä leirityksiä. Lisäksi nuorilla on toukokuun alussa mahdollisuus osallistua Prisma-rasteille ja vierailla samalla reissulla myös Linnanmäellä.
–Se on koko seuran yhteinen matka.
Viime vuonna Anttolan Urheilijoiden suunnistuskouluihin osallistui keskimäärin viitisenkymmentä aloittelevaa suunnistajaa tapahtumaa kohti. Viime vuonna suunnistuskouluun osallistuneille seura järjestää suunnistuskoulujen niin sanottuna jatkokoulutuksena taitoharjoittelua.
–Se on jatkumoa suunnistuskoululle. Viime vuoden tapaan teemme yhteistyötä myös lukuisten eri yhteisöjen kanssa. Minulla on sellainen näppituntuma, että kouluihimme olisi tulossa hyvin porukkaa tänäkin vuonna, Syrjäläinen pohtii.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.