IskelmäKesä Mikkeli satamassa kesäkuussa

Jari Sillanpää on yksi IskelmäKesä Mikkelin esiintyjävieraista.   (Kuva: Sami Liikanen)

Muun muassa Himos Juhannus -tapahtuman järjestelyistä vastaava N.C.D. Production Oy täyttää Mikkelin satamassa muutaman kerran alkukesästä paikallisin voimin järjestetyn Mikkeli Soikoon -tapahtuman jättämän aukon IskelmäKesä Mikkeli -tapahtumalla.
Viikkoa ennen juhannusta järjestettävä kaksipäiväinen tapahtuma tuo Mikkeliin koko joukon suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpia tähtiä. Perjantaina esiintyvät muun muassa Jari Sillanpää, Laura Voutilainen, Ressu ja Jussi sekä Finnhittien kuninkaat -nimen alla esiintyvät Tapani Kansa, Danny ja Frederik.
Lauantain esiintyjäkattauksen muodostavat Paula Koivuniemi, Juha Tapio, Matti & Teppo sekä Neljänsuora.
–Himoksen Iskelmä Festivaali on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, joten nyt on aika ilahduttaa myös muita paikkakuntia vastaavanlaisella tapahtumalla. Tiedossa on kaksi päivää upeita elämyksiä maamme suurimman iskelmäfestivaalin järjestäjän ja radiokanavamme yhdistäessä voimansa, Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala iloitsee.
Mikkelin satamaan nousee kesäkuussa isolla lavarakennelmalla ja toimivilla palveluilla varusteltu tapahtuma-alue, johon sisältyy muun muassa A-oikeuksilla ja pitkillä pöydillä varustettu katettu anniskelualue. Alueella on myös useita erilaisia ruoka- ja tuotemyyntipisteitä.
–Olemme iloisia voidessamme tarjota Mikkelin kaltaiselle kesäkaupungille tasokkaan kesätapahtuman. Satama-alue tarjoaa sille täydelliset puitteet. Tiedossa on tasokas iskelmätapahtuma, jossa panostetaan niin ohjelmaan, viihtyvyyteen kuin tapahtuman palveluihin, tuottaja Hannu Haljala N.C.D. Production Oy:stä toteaa.
Tapahtuma-alue avautuu molempina iltoina kello 18 ja sulkeutuu yöllä kello 2.
Lippujen ennakkomyynti käynnistyy viikon kuluttua.

1. Nimetön 18/06/2016 10:18

Olin käynyt Jari Sillanpään esitystä kuuntelemassa 10 vuotta sitten, jolloin pidin hänen esiintymisestä. Nyt Mikkelissä esiintyminen oli huono, hän aliarvioi yleisin, asenne ylimielinen ” laulanpahan savolaisille kun on pakko.Esiintymisen ilo oli kadonnut.

2. Emma aino karoliina Nieminen 01/04/2016 22:00