Helposti naimisiin jälleen toukokuussa

Toumiokirkkoseurakunta tarjoaa jälleen toukokuussa vihkimismahdollisuuden sellaisille pareille, jotka eivät halua järjestää suuria hääjuhlia.

Mikkelissä on jälleen toukokuussa mahdollisuus mennä helposti naimisiin tai saada siviilivihkimykselle kirkollinen siunaus. Vihkiminen ei maksa mitään eikä mukaan tarvita todistajia. Omat läheiset ovat toki tervetulleita tilaisuuteen.
Tapahtumapäivä, toukokuun 13. päivä sattuu toki perjantaiksi, mutta sitä ei kannata jäädä murehtimaan, sillä nonstop-vihkiminen käynnistyy kello 17 ja parit vihitään parien saapumisjärjestyksessä
Parien ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta heidän toivotaan saapuvan paikalle
kello 18.30:een mennessä.
Kirkollinen vihkimys edellyttää kirkon jäsenyyttä ja rippikoulun käymistä. Vihkiparilla tulee siis olla mukana todistus avioliiton esteiden tutkinnasta. Todistusta tulee pyytää viimeistään viikkoa ennen vihkimistä ja asian voi hoitaa kirkkoherranvirastossa. Pari voi samalla kertoa, haluaako kuulutuksensa lehtiin tai luettavaksi kirkossa.
Ulkopaikkakuntalaiset pyytävät esteiden tutkintaa siitä seurakunnasta, jonka jäseniä he ovat.
Vihkitilaisuudesta voi kysyä lisää hallintopastori Eija Juumalta (0400 143 304) tai toimistosihteeri Ulla Keski-Jyrältä (0400 143 400).