16.02.

Keskustanuoret keräävät reppuja maahanmuuttajille

Etelä-Savon Keskustanuoret kiertelivät sunnuntaina ystävänpäivän kunniaksi keskikaupungilla jakamassa suklaata ja positiivisia mietelauseita.

Etelä-Savon Keskustanuoret jakoivat ystävänpäivänä hyvää mieltä Mikkelin keskustassa jakamalla räntäsateessa vastaan tulleille ihmisille suklaata ja positiivisia mietelauseita.
–Ajatuksenamme oli kohdata ihmiset sellaisina kuin he ovat. Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka onnellisiksi ihmiset tulivat, Keskustanuorten Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Laura Hämäläinen iloitsee.
Tempauksella polkaistiin samalla Etelä-Savon osalta käyntiin keskustanuorten valtakunnallinen 1000 reppua – 1000 uutta alkua -kampanja. Kuluvan kuun loppuun saakka kestävän kampanjan aikana on järjestön tavoitteena kerätä reppuja turvapaikanhakijoille, etenkin lapsille ja nuorille.
Lahjoitettuja reppuja voi toimittaa joko Keskustan piiritoimistoon Mikkeliin tai tutulle keskustanuorelle. Tarvittaessa keräykseen liittyviä lisätietoja antaa nuorten toiminnanjohtaja Sofia Tuisku joko puhelimitse (050 443 2779) tai sähköpostitse osoitteessa etela-savo@keskustanuoret.fi.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.