29.01.

Näyttämöpäivien juhlagaalassa tanssin riemua

Vuonna 2011 sadan tanssijan voimin Pähkinänsärkijä -tanssisadun Työväen Näyttämöpäivillä esittänyt Etelä-Savon Tanssiopisto esittäytyy tulevana lauantaina näyttämöpäivien juhlagaalassa 20 tanssijan ja sirkuksensa voimin.
Sirkustaiteilija-opettaja Aaro Kontio esittää juhlakansalle ammattiopiston pihalla muun muassa tulishow´n, jonka kanssa lomittain pyörähtelevät myös tulitanssijat.
Tanssiopiston nykytanssijat esiintyvät sisääntuloaulassa, portaikossa sekä juhlasalissa viidakon lintujen hahmoissa ja sisätiloissa juhlavieraita opastavat oikeille paikoille tanssiopiston elävät lintupatsaat.
Ruokailun aikana sirkusosaston esiintyvät jonglöörit. Heidän eri paikoissa esittämänsä erityiset jojo- ja diaboloshow´nsa viihdyttävät ruokailevaa juhlakansaa tanssijoiden ohella.
Juhlagaalan varsinainen showtime alkaa noin klo 22.45.
Illan ohjelmaan sisältyy muun muassa Mikkelin musiikkiopiston muusikkojen esityksiä ja kuorolaulua. Etelä-Savon Tanssiopisto on rakentanut varta vasten gaalaa varten myös oman show´n, jossa lavan valtaavat tanssiopiston mustat ja valkeat joutsenet, sirkuksen yksipyöräiset, jojottelijat ja diabolistit sekä akrobaatit, tanssivat Kotkat sekä katujen tanssijat.
Omaa osaamistaan näyttää myös opiston uusin ohjaaja/tanssija Eetu Pulkkinen omassa tanssiesityksessään.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.