28.01.

Kohtuubudjetilla vanhojen tansseihin

Lainamekko, omat kengät ja leveä hymy ovat Merituuli Järvisen mielestä sopiva paketti onnistuneisiin vanhojen tansseihin.

Merituuli Järvinen suhtautuu montaa ikätoveriaan huolettomammin vanhojen tanssien järjestelyihin.
–Sehän on vain yksi päivä elämässä. Varmasti mukava, mutta en koe, että minun täytyisi laittaa siihen hirveästi rahaa. Prinsessaolon saa vähemmälläkin, tuumailee nuori nainen.
Merituulin tyllinen, strasseilla ja pitseillä koristeltu vaaleanpunainen unelma on lainattu kaverilta pientä vuokraa ja pesetystä vastaan. Kengät juhlia varten kaivetaan omasta kaapista. Kustannuksia tulee kampaajasta, sillä Merituulin mukaan kampaajalasku on isompi kuin mekon hinta.
–Ja onhan minulla komea pari, joka on myös hyvä tanssimaan.
Säästeliäällä budjetilla Merituuli säästää matkakassaan ja muuhun turhaan, sillä vanhemmilta hän on saanut saman verran mekkorahaa kuin isosisko aikoinaan, kun tälle ostettiin uusi mekko.
–Toukokuussa olen lähdössä Itävaltaan kuoron kanssa ja olen selaillut muutoinkin äkkilähtöjä. Äskettäin kävin kaverin luona Espanjassa. Mieluummin käytän 500 euroa lentoon kuin mekkoon.
Lisärahoja matkusteluun Merituuli hankkii kahdesta työpaikasta. Hän toimii henkilökohtaisena avustajana ja käy raveissa kassamyynnissä.
Meikkausta Merituuli on käynyt harjoittelemassa ystävänsä kanssa Essin meikkikoulussa.
Essi on opastanut kavereitaan tekemään contour-meikin. Contour-meikkauksessa kasvoille luodaan muotoja tummalla ja vaalealla korostusvärillä. Samalla on testattu, miten irtoripset kiinnitetään.
–Minulle ei tule myöskään ruiskurusketusta, ehkä päivän kunniaksi kuitenkin laitan luomiväriä, Merituuli nauraa.
Iltajuhlaa yhdessä kavereiden kanssa Merituuli odottaa eniten. Sinne kelpaa vanha mekko.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.