Ydinkeskustassa ei paukutella uudenvuoden aattona

Punaisella rajatun alueen sisäpuolella on ilotulitteiden käsittely uudenvuoden aattoa kielletty.

Muutaman edellisvuoden tapaan on ilotulitteiden käyttö kielletty uudenvuoden aattoiltana Mikkelin ydinkeskustan alueella. Paukuttelukielto koskee Mannerheimintien, Vilhonkadun, Ristimäenkadun ja Pirttiniemenkadun väliin jäävää aluetta.
Joulurauha julistetaan Mikkelissä tuttuun tapaan jouluaattona kello 14 kaupungintalon edustalla. Joulurauhan julistaa Mikkelin kaupungin hallintojohtaja Ari Liikanen. Tilaisuudessa esiintyvät myös Rakuunasoittokunta sekä Sekakuoro Crescendo. Tilaisuus päättyy yhteislauluna laulettavaan virteen 21.
Uudenvuoden aattoiltana järjestetään aiempien vuosien tapaan kello 18 lasten ilotulitus paloaseman edessä.
Vuoden vaihtumista kokoonnutaan juhlimaan kaupungintalon edustalle puolisen tuntia ennen vuoden vaihtumista. Tilaisuuden musiikillisesta annista vastaavat Rakuunasoittokunta ja Sekakuoro Crescendo. Juhlapuheen pitää kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Arto Seppälä (sd.) ja tilaisuuden päätyttyä käynnistyy Naisvuorelta kaupungin ilotulitus.